Cristian Ghinea: Planul Naţional de Redresareva fi depus la Comisia Europeană în 31 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ghinea  FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristian Ghinea  FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunţat, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că se are în vedere depunerea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă în 31 mai.

„În discuţia cu preşedintele, cu prim-ministrul, cu domnul Orban şi cu cei doi vicepremieri am convenit ca mâine, în discuţia pe care o să o am cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Vestager, să mergem pe calendar de depunere 31 mai pentru PNRR”, a declarat Cristian Ghinea, după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis.

Ghinea a precizat că proiectele propuse de România nu au fost respinse de către Comisia Europeană, acestea nefiind încă oficial depuse, ci doar discutate cu reprezentanţii CE.

„În afară de faptul că PSD vrea să puncteze la isterie nu ste niciun motiv de îngrijorare în acest moment”, a mai declarat Ghinea.  

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru luni o şedinţă de lucru pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, la care au participat prim-ministrul Florin Cîţu, cei doi vicepremieri, ministrul Proiectelor Europene şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PNL Ludovic Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite