Politică

articolul anterior articolul urmator

CTP, despre o dezbatere Dăncilă-Iohannis: Dumneavoastră, ca votant, aţi vrea să aveţi o discuţie intelectuală cu această doamnă?

57
12 Nov 2019 20:37:26
Autor: George-Andrei Cristescu
Cristian Tudor Popescu Digi 24
Cristian Tudor Popescu Digi 24

Cristian Tudor Popescu a discutat anunţul preşedintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere electorală cu şefa PSD, Viorica Dăncilă, contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Cunoscutul gazetar a atras atenţia că o întâlnire cu ziariştii, în cadrul căreia acesta să primească întrebări, ar fi mult mai importantă decât o dezbatere cu Dăncilă.

„I-aş întreba pe toţi votanţii din turul 1 ai lui Klaus Iohannis şi pe cei care nu au votat-o pe d-na Dăncilă şi care au de gând să nu vină la vot pentru că nu are loc o dezbatere: dvs. aţi vrea să vă întâlniţi cu Dăncilă? Dvs personal, ca votant, aţi vrea să vă întâlniţi şi să aveţi o discuţie intelectuală cu această doamnă?”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Cu cine vreţi să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în şedinţa PSD, şi s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 şi până acum, pe una dintre ele am şi moderat-o, şi niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual şi mental atât de jos. Când te întâlneşti – e o chestiune tehnică aici - cu cineva aflat în această condiţie şi mai are şi vreo 15 puncte sub tine, comiţi o greşeală uriaşă. Nu te întâlneşti cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezenţă acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câştige. Dl Iohannis ce să câştige? Eu sunt de acord cu această decizie a preşedintelui”, a continuat gazetarul.
 
„Însă, dacă preşedintele nu face cel puţin o dezbatere liberă cu ziariştii, care după părerea mea va fi mult mai grea decât una cu Viorica Dăncilă, o dezbatere în care să i se pună întrebări de către toată lumea prezentă în sală, dacă nu face o astfel de dezbatere, atunci nu e în regulă. Va fi întrebat de atâtea lucruri pe care nu le-a lămurit, evident că jurnaliştii îl vor întreba, au memorie bună”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

57 Comentarii

geek-a-contra
12.11.2019, 20:57:47

ca votant veau sa vad ce are de gind candidatul, nu daca ii place sau nu de ochii contracandidatului. nu ma intereseaza ce vrea veorica, vreau sa stiu, daca joyannis va avea, in sfirsit..., guvernul lui, ce vrea sa faca in continuare? sub forma de raspunsuri la intrebari agresive, nu de lauda-ma gura la cuvintari la mitingurile electorale.

-6 (22 voturi)
Mircea Nistor
12.11.2019, 21:10:07

Logica lui CTP e șchioapă rău. Dacă Iohannis, prin atitudinea sa,se consideră superior intelectual și moral contracandidatei Dăncilă, ce-l împiedică s-o facă "sac de box" pe Veorica?! CTP, ai memorie scurtă și selectivă, iți mai aduci aminte ce i-a răspuns candidatul Iohannis mai tânărului dumitale coleg,Florin Negrutiu, când a pus ,elegant, întrebarea:" cum se face că alți profesori, chiar dând meditații, n-au reușit să dețină proprietatea a șase case ?" Aici e miezul problemei, neamțul este duplicitar, se consideră deasupra oricărei morale,precum Ubermensch-ul conaționalului Nietzsche, pretinde de la adversari integritate, când el însuși, este departe de a fi un "cavaler fără teamă și reproș " ,cu suficiente "schelete în dulap".Oare chiar ne crede pe toți tâmpiți ?!

-2 (20 voturi)
leuldinpanjshir99
12.11.2019, 21:22:36

Veorica vrea ca Iohannis sa o bage in seama, sa-i dea valoare. Dar nu are de ce. Nici Iliescu nu a participat la vreo dezbatere cu Vadim in turul 2 din 2000.

+9 (13 voturi)
Manole Scarlat
12.11.2019, 21:30:52

Cu ce ziarişti, Crocodilule Chelios? Cu alde Prepeliceanu, care îi vor da întrebările cu o săptămână înainte ca să poată învăţa Klaus pe de rost răspunsurile formulate de consilieri? Să stăm liniştiţi, din partea Mutului nu va exista nici o dezbatere, nici cu ziariştii.

-13 (17 voturi)
Fake News
12.11.2019, 21:32:58

Duduia cu coc si brosa de prost gust ne-a spus deja destule: Citate originale: "- Lupt pentru o tara in care sa nu se regaseasca toti romanii" " - vom reduce democratia " dar mai ales, presimtind fatidic: "-Oricui ii este frica de o plangere penala" Singura intrebare ar fi: - Te temi numai pentru 10 August, ori si pentru devalizarea bugetului national si inglodarea tarii in datorii externe ?

+10 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (57)

Modifică Setările