Politică

articolul anterior articolul urmator

CTP, despre alegerile de duminică: „Pot să vă spun pe cine nu o să pun ştampila”

39
24 Sep 2020 17:43:14
Autor: Radu Eremia
Cristian Tudor Popescu. FOTO Captură
Cristian Tudor Popescu. FOTO Captură

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a scris, într-un editorial publicat pe Republica, că poate spune fără probleme ce candidat la aceste alegeri nu va vota pentru Primăria Generală. De asemenea, el a încurajat lumea să iasă la urne.

„Pentru că sunt gazetar, n-o să vă spun, n-am făcut-o niciodată, cu cine să votaţi. Pot, cel mult, să comunic cu cine nu voi vota eu.Nu voi pune ştampila pe primarul actual, Gabriela Vrânceanu Firea. De ce? Pentru că trăiesc în Bucureşti şi mai am încă ochi să privesc în jur, urechi să aud, nas să miros, piele să simt - răceala apei calde, creier să raţionez, după cei 4 ani cu Firea. Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul încă un mandat cu madam Cârnat; şi cu Mitică Dragomir, Petre Roman, Anghel Iordănescu în Consiliul General. Şi pe locuitorii întregii Românii, căci victoria în alegeri a doamnei în cauză înseamnă şi impunerea ei în fruntea PSD. G. Firea este PSD, a fost dintotdeauna, membră „cu sufletul” a acestui Cernobîl al politicii româneşti, partidul cel mai nociv pentru trecutul şi viitorul României”, a scris Cristian Tudor Popescu într-un text pe Republica

Gazetarul face un apel ca toţi aceia care au ieşit la vot în 2910 şi au votat împotriva PSD să se mobilizeze şi acum. „În ce-i priveşte pe cei care nu au de gând să voteze PSD, mă adresez acelora care au venit la urne în număr mare în 2019, la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, cu rezultatele ştiute. Rolul europarlamentarilor în politica internă este minor, dacă nu neglijabil. Preşedintele României, cu multe prerogative amputate de coaliţia aflată la guvernare în anul trecut, nu poate face faţă unui partid care câştigă alegerile locale, apoi parlamentarele şi va avea, deci, şi guvernul. Pe cale de consecinţă, voturile dumneavoastră de anul trecut nu mai fac doi bani, dacă acum lipsiţi de la vot”, a continuat CTP.

Citeşte întreg editorialul aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

39 Comentarii

フフェオチラ実真
24.09.2020, 17:58:36

Eu de exemplu, pot sa spun ca nu votez un membru LGBT!

-3 (21 voturi)
Pop Max
24.09.2020, 18:10:45

CTP e unul dintre cele mai nocive personaje ale vieții publice românești. Mă gîndesc cu groază că există oameni care-i urmează sfaturile în materie de politică. E sinistru că în 2020 încă i se oferă o platformă pentru a-și împrăștia dejecțiile.

-16 (24 voturi)
miron miron
24.09.2020, 18:28:45

Am citit aritcolul cu sufletul la gura. Cred ca e cel mai edificator mesaj pe care l-a dat domnul CTP vreodată. Pe doamna Firea nu trebuie pusa ștampila, pe Nicusor Dan-DA. De la o posta inteleg mesajul domnului CTP:

+10 (14 voturi)
Stefan din Nord
24.09.2020, 18:29:06

Mare scofala , ne spune el pe cine nu voteaza Are doar un vot la fel cu orice analfabet care are dreptul tot la un singur vot De asta avem clasa asta poitica de 30 de ani, ca orice prost poate pune mana pe stampila de vot si voteaza de multe ori in functie de mita primita din partea unui candidat sau partid politic .

-7 (13 voturi)
Bozo
24.09.2020, 18:30:48

Nu inteleg de ce e asa de mult promovat acest CTP. Un caracter mai mult decat discutabil care a schimbat radical tabara si nu are nicio problema sa ii injure pe cei ce i-a pupat si sa-i pupe pe cei ce i-a scuipat. Cel mai mult deranjeaza radicalismul axiomelor pe care le emite CTP, arunca cuvinte grele printre dinti, sacadat, cu rautate venita din fundul unor mari frustrari. Este in acelasi registru indiferent de ce subiect discuta, de la tenis la politica. Din cauza asta spusele lui ma deranjeaza profund chiar si atunci cand sunt de acord cu ele, asta pentru ca el nu discuta ci uraste si incita si pe ceilalti la ura.

-8 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (39)

Modifică Setările