Politică

articolul anterior articolul urmator

CTP, la Digi 24: „Oamenii aşteptau o guvernare cinstită“ de la PNL şi USR

7
21 Feb 2020 21:14:25
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO: Digi 24
FOTO: Digi 24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la emisiunea „Cap limpede“ de la Digi24 despre ce ar fi aşteptat alegătorii care au votat împotriva social-democraţilor de la partidele care au făcut opoziţie PSD.

„PSD a fost înfrânt. S-a mai întâmplat asta, în 30 de ani. PSD a fost cel mai important partid în aceşti 30 de ani, a fost la guvernare în 70% din acest timp. Până anul trecut nu a pierdut niciun rând de alegeri. Uneori nu a câştigat, cum s-a întâmplat în 2008 dar nici nu a pierdut. A fost întotdeauna în prima poziţie politică în România. A fost totuşi învins de câteva ori, de Convenţia Democratică în 1996, a fost învins de Băsescu în 2004 şi 2009. De fiecare dată, ce au aşteptat oamenii, după scoaterea PSD de la conducere? Ceva ce nu a înţeles «dreapta». Nu a înţeles niciodată ce aşteaptă oamenii după ce PSD a fost scos pe tuşă de ei, de alegători“, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24
„Aşteptau în primul rând cinste, aşteptau ca din punct de vedere moral să fie opusul celor de la PSD“, a adăugat el.
 
„Oamenii aşteptau o guvernare cinstită. Aceşti liberali şi USR au ajuns la putere în urma unor manifestări care nu s-au bazat pe buzunar şi burtă, cum se întâmplă de obicei. Colectiv – oamenii ăia au ieşit pentru chestii profund umane. OUG 13 – au ieşit pentru că era un abuz teribil. 10 august nu a fost o manifestaţie pentru mărirea pensiilor şi salariilor, a fost manifestarea unei idei. Cei care au votat aşa – şi ei au scos PSD din pâine – aşteaptă din partea celor aflaţi acum la guvernare tot idei morale şi comportament în registrul moral”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

moftronix
21.02.2020, 22:36:34

Pe ecranul TV văd o stire la ZI.....28 de primari PNL au reclamații și citații la DNA.....In același timp 18 primari PSD au reclamații și citații la DNA. Mentionez că PSD are mult mai mulți primari.

-2 (4 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
22.02.2020, 11:01:35

Rezulta ca primarii PSD sunt mari experti in a-si acoperi urmele. Au metode mai bine puse la punct in a subtiliza bunul obstesc. Dar precis ecranul cu pricina era de la Antene... P.S. Iti amintesc de primarul din Ciugud, jud.. Alba, care a fost dat afara din PSD pentru performantele admirabile de transformare a localitatii pe care o conduce. PSD nu suporta pe cei care nu se incadreaza in normele partidului si fac mai mult decat minimul necesar.

-1 (3 voturi)
Ghe Stoian
22.02.2020, 04:11:02

Comentariu considerat abuziv.

M Costi
22.02.2020, 05:46:08

Iar bate câmpii Constipatu , incercare jalnica de a mai minti românii , inca o data ! Cu fraze intortocheate si jocuri de cuvinte , care se doresc ....inteligente , de tipul "...nu a pierdut niciun rând de alegeri. Uneori nu a câştigat...dar nici nu a pierdut.... A fost totuşi învins de câteva ori(!) ..." , formatorul de opinie de la UM Digi 24 si PRO TV dovedeste inca o data ca este doar un politician deghizat in jurnalist ! Asa incat ,chiar cand vorbeste de mediocritatea ministrilor liberali si greselile guvernarii Iohannis- PNL , evita sa le enumere defectele si cauzele esecului , tinta atacurilor fiind , ca totdeauna, PSD. Curat-murdar propagandist...!

+1 (3 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
22.02.2020, 11:08:05

Cauzele esecului ti le pot aminti si eu, stimabile, desi in mod sigur le cunosti foarte bine. O cauza este bugetul gol, ca deserturile Africii, secatuit de politicile populiste pesediste si de coruptia endemica. A fost golit si fondul de rezerva si ar fi urmat la rand rezerva de aur, daca PSD reusea sa o aduca in tara. O alta cauza a fost tactica de teren parjolit si minat, aplicata de PSD la iesirea de la guvernare. A mai aruncat in ultimele clipe niste promisiuni aberante, nerealizabile, ca sa faca si mai dificila orice incercare de redresare. Mai sunt si multe altele. Cura-murdara politica pesedista. Dar ai tot dreptul sa o aplauzi...

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (7)