Politică

articolul anterior articolul urmator

CTP explică declaraţiile controversate referitoare la masturbare: „Eu vreau mai mult decât educaţie sexuală în şcoli”. Ce mesaj are pentru criticii săi

45
6 Jun 2020 20:09:33
Autor: George-Andrei Cristescu
Cristian Tudor Popescu. FOTO Arhivă
Cristian Tudor Popescu. FOTO Arhivă

Cristian Tudor Popescu a dat un interviu în care a explicat afirmaţiile sale despre educaţia sexuală şi despre masturabare. Gazetarul susţine că declaraţia sa de vineri seară a fost înţeleasă greşit.

„Să se documenteze mai bine distinsele (n.r. - specialistele). În primul rând, unele au priceput că e vorba de o afectare morfologică a clitorisului, ceea ce e o prostie. Deci organul sexual al omului este creierul, nu organele reproductive, ci creierul. Acela este organul sexual, acolo, în hipotalamus şi în amigdală. Să se mai documenteze puţin în legătură cu asta. Iar ceea ce spun eu este un fenomen constatat cu o anume frecvenţă în legătură cu astfel de practici în timpul adolescenţei. El este legat de alte statistici, pe care, dacă vreţi, le aducem în discuţie”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Libertatea. 
 
De asemenea, gazetarul a subliniat că susţine educaţia sexuală în şcoli. „Eu sunt pentru educaţia sexuală în şcoli. O logică simplă spune că eu vreau mai mult decât educaţie sexuală în şcoli. Deci sunt pentru desfăşurarea acestor cursuri. Nu împotrivă şi nici cu acordul părinţilor, după cum am spus, că nu părinţilor le-aş cere acordul. Citeşte întreaga ştire: „Mi-am găsit beleaua cu declaraţiile astea!”, a completat Popescu. 
 
Cu o seară înainte, gazetarul a vorbit despre educaţia sexuală în şcoli şi masturbare. „Vă imaginaţi ce au în cap copiii la 12 ani? Fetele care se masturbează clitoridian în adolescenţă ar trebui să ştie, să le spună omul ăla care face curs la şcoală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarţă, în aşa fel încât să nu mai fie satisfăcute de relaţiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Şi ele nu ştiu acest lucru”, a declarat Cristian Tudor Popescu
 
Citeşte aici interviul integral

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

45 Comentarii

Vasile Vasile
6.06.2020, 20:21:34

Deja habciupaliticul asta nu se mai controleaza. Mie imi e rusine de rusinea alora care il mai cheama pe la televiziuni, am senzatia ca il cheama exact cum faceau aia pe vremri cu Lorin Fortuna, il puneau in fata unei camere si il lasau sa debiteze, se uita lumea doar ca sa aiba de ce rade :))

-6 (26 voturi)
Vasile Marcus
6.06.2020, 20:29:51

Popescu e deja razna cu mintea. Fără acordul meu, tu nu faci ce vrei cu copilul meu. Popescu e nebun deja. Dar sint curios...educația asta se aplica si fetelor bulibasilor?

-3 (15 voturi)
Carmen Florea
6.06.2020, 20:53:07

... nimeni nu face 'ce vrea', face ce-i scris in constitutie, acolo insa te intreaba de orientarea religioasa, nu de EDUCATIE, dar cand ii dai popalaului un deget, el iti fura toata mana, ca-i obisnuit cu mana ... Educatia sexuala e un pericol pt popalai, atat, dar si orice alta EDUCATIE, doar cu cat esti mai prost si mai rupt in fund, cu atat 'mnezeu te iubeste mai mult ... ... deci, las' sa faca COPIII copii la 11-12 ani, care-i problema? cu atata se aleg si ei, cu cotizanti, cu robi, altfel cand dracu' sa astepte, daca azi COPII se fac la 35 ani? Raman cu cutia milei goala, iar mertanul nu porneste cu agheazma, cat de 'mare' n-ar fi ... Mizerabil ca avem si un STAT la fel de poparlani, impreuna tin turma in tarc, se completeaza unii pe altii borfasii: unde nu reuseste statul de hoti, sare cu iadul organizatia de sarlatani libidinosi cu ochii dati peste cap de evlavie ...

+3 (11 voturi)
m wakki
6.06.2020, 20:34:34

ce erudit este cetepe și cum le știe el pe toate a citit el pe Descopery cum e cu centrul sexual de pe scoarță

+5 (13 voturi)
Cornel Cazacu
6.06.2020, 20:43:55

Avem un nou dumnezeu, cetepeul atotștiitor în toate.

+2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (45)