Politică

articolul anterior articolul urmator

CTP, ironii la adresa Dianei Şoşoacă: Senatoarea „cascada Urlătoarea” suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară!

49
23 Feb 2021 19:38:21
Autor: Andreea Ghiorghe
Cristian Tudor Popescu. FOTO: Arhivă
Cristian Tudor Popescu. FOTO: Arhivă

Cristian Tudor Popescu a ironizat-o pe Diana Şoşoacă spunând că, prin apariţiile la diverse evenimente, urmăreşte să atragă capital politic „din partea oamenilor cu minte puţină”. Gazetarul a numit-o pe Diana Şoşoacă „senatoarea Cascada Urlătoarea”.

Gazetarul a amintit, la EuropaFM, de intervenţia senatoarei la Institutul „Marius Nasta” din Capitală unde s-a luat la ceartă cu angajaţii de la pază care nu au lăsat-o în curtea spitalului, spunând că Şoşoacă urmărea să o lovească cineva pentru a putea să se victimizeze mai apoi.

„Această doamnă se deplasează de colo colo şi suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară. Doamna Şoşoacă se duce ţintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înţeleg un lucru elementar, pentru că altfel nu ar mai băga-o în seamă, şi anume că doamna este parlamentar. Păi dacă eşti senator poţi să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te baţi în mod absurd. Este molozul minţii să apreciezi un om care se incaieră cu oamenii de ordine, care au un regulament de funcţionare. Ce vină au oamenii ăia? Ea se ceartă cu jandarmii, îi insultă, se bagă în ei aşteptând să o împingă cineva, să se întâmple ceva ca să urle cum este ea atacată, cum se urmăreşe să fie omorâtă de Guvern şi de oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puţină ca să iei de bun ce face acest personaj.” a spus Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul o acuză pe senatoare că nu face uz de mijloacele democratice pe care le are la îndemână în calitate de parlamentar pentru a găsi răspunsuri la întrebările sale, ci „se duce la porţile instituţiilor”.

„Nu mai este avocata de pe stradă, a fost aleasă parlamentar, ca senator independent poate să interpeleze, există această procedură. Ori dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice din Parlament pentru a critica şi a pune întrebări incomode Guvernului, ci se duce pe la porţile instituţiilor. Ori cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers drept luptă pentru cauza poporului împotriva trădătorilor de ţară?” a mai adăugat el.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

49 Comentarii

Yagil Demsky
23.02.2021, 19:56:45

nu s-a plictisit acest schizofrenic sa-i acuze pe altii de ceea ce el duce lipsa?

-20 (34 voturi)
nea Ilie de la sculărie
23.02.2021, 19:59:58

ai sa imi dai 20 de lei pana vineri?

+11 (17 voturi)
Lt. Colonel (r) Dragan
23.02.2021, 20:03:51

"Si eu" votez pe Diana Sosoaca!

-16 (24 voturi)
otto willy
23.02.2021, 20:05:56

"suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină"... Ei, daca ar suge numai capital...

+12 (16 voturi)
Cornel Cazacu
23.02.2021, 20:08:13

Cine vorbește de minte, CTP...

-14 (28 voturi)

Vezi toate comentariile (49)

Modifică Setările