articolul anterior articolul urmator

Cu cât Dragnea fentează legea, cu atât mai mulţi cetăţeni se vor prezenta la urne. Este singura lor armă

34
16 Apr 2019 07:42:36
Ştefan Vlaston

34 Comentarii

miron miron
16.04.2019, 09:21:01

Eu am luat pulsul pensionarilor prin piete. Daca inainte doi pensionari erau cu PSD, acum doar cate unul mai spune ca voteza cu PSD. Majoritatea pensionarilor se plang de scumpirea alimentelor si a utilitatilor. Asa ca cele milioane de alegatori PSD s-au cam topit. Dragnea se teme de ICCJ, aici are mare sanasă să ia puscarie, dar se asteapta ca salvarea sa vina CCR. De aceea avocatul taraganeaza procesul, de a plasa raspunderea la CCR Aici sef e Valer Dorneanu un fidel a PSD, fost presedinte al Camerei Deputatilor de pe vremea lui Adrian Nastase. Cunoscand precedentele solutii date de CCR, chiar are sansa de a scapa. Singura solutie pentru noi romanii onesti, ne ramăne votul, fie la europarlamentare, presedintiale, etc. unde putem scapa in mod cert de Dragnea, toti coruptii si lichelele acestei tari.

+8 (10 voturi)
Ovidiu Olariu
16.04.2019, 11:31:58

miron miron, Este adevarat, lui Dragnea ii tremura izmenele pe el de o posibila condamnare. Dar spera ca la Inalta Curte balanta se va inclina in favoarea lui, mai spera ca slugoiul de partid Dorneanu va sfida legislatia si ca CCR-ul va lua o hotarare, care sa-i fie favorabila, care sa-l faca, din nou, frumos, curat si cinstit, pe el, pe neinlocuibilul Dragnea, pe el, totum-facto-ul Romaniei, pe el, pe mult stimatul si iubitul tovaras Liviu Nicolae Dragnea, aventurierul psihopat, care a dus de rapa o intreaga tara si un intreg popor. Tovarasul Dragnea, magnificul lider al PSD, care, ca si Ceausescu, le stie si le aranjeaza pe toate, mai spera ca, in pofida plecarii din PSD a zeci si zeci de importanti membri de partid, a unor fosti sau actuali lideri, CEx-ul va sustine, ca si pana acum, prin votul celor care vor sa ocupe locurile vacantate de demnitari dezertati, orice porcarie pe care o va propune. Tovarasul Dragnea continua sa spere ca se va mentine la putere si ca va putea sa-si bata joc, in continuare, de Romania si de romani ! In prezent, pe Dragnea nu-l mai intereseaza nimic altceva decat cum sa-si salveze de puscarie pielea lui, pielea lui de nenorocit politruc de provincie. Ca si pana acum, el continua sa dea aiurea din gura, continua sa latre in stanga sau in dreapta, dar, in realitate, nu-i mai pasa de nimic, nu-i mai pasa de asa-zisul "program de guvernare", nu-i mai pasa de rezultatul votului, nu-i mai pasa daca PSD-ul se prabuseste sau nu, nu-i pasa daca inca o suta sau o mie de pesedisti parasesc partidul ! Un singur lucru il urmareste. Sa scape ! Indiferent cum, indiferent prin ce mijloace ! In rest, toata lumea, intreaga tara, intreg poporul si PSD-ul pot sa se prabuseasca !

+11 (11 voturi)
Vanatorul/d.c.
16.04.2019, 09:25:48

”Cum în democraţie votul decide, vom vedea pe 26 mai ce decizie ia electoratul. Până la urmă, aceasta este esenţa democraţiei.” Aiurea..!:)) Pe 29 mai electoratul nu poate lua nicio decizie legata de ordinea de drept in stat , sau de..cine va detine puterea legislativa (si , deci, administrativ-guvernamentala) in Romania..! In data respectiva, 26 mai electoratul va trimite in Parlamentul European cativa reprezentanti ai Romaniei, vreo 33 parca..! Iar ”esența democratiei” e cu totul altceva decat ce-si inchipuie dl. Vlaston. Esenta democratiei constă in cele doua principii de baza ale ei: votul universal si suveranitatea natiunii..! Dar deh, in propaganda, fie ca vorbim de cea a mafiei pesediste , fie de cea a mafiei iohannist-limberal -securistică, poti pune orice năzbâtie..! Se vor gasi gasi intodeauna ”clienti” cu creier suficient de neted pentru a lua de bune toate ”aburelile”..!

-9 (11 voturi)
herr v.6.01
16.04.2019, 12:07:33

"Aiurea..!:)) Pe 29 (sic) mai electoratul nu poate lua nicio decizie legata de ordinea de drept in stat , sau de..cine va detine puterea legislativa (si , deci, administrativ-guvernamentala) in Romania..!" ("vanator" de ca.) Iubesc sa le dau peste nas unora care bat campii in timp ce fac pe desteptii. Care fie sunt tampiti, fie ciumeti rosii. DeALDE astia care n-au auzit de trantirea guvernului prin motiune de cenzura, lucru patit de portocalii lui base in 2012. "Electoratul nu poate lua..." Ba poate. Daca la europarlamentare pesedeii se aleg cu jumate din procentele avute in 2016 (49 % !), atunci inseamna ca sunt in buda - nu in pesta ! Nimanui nu-i place sa fie loser, asa ca pe cale de consecinta, destui pesedei vor trece strada la Ponta. Se schimba polii de putere in parlament iar falitii lui daddy raman cu ochii-n soare. O motiune de cenzura contra guvernului Dancila pe tema imaginii extrem de proaste a Romaniei in UE (se cere activarea articolului 7 !) ar putea trece fara probleme. Acum ai inteles Mirelutzo cum e cu politica ? PS> Si stai ca vin prezidentialele, unde dezastrul ciumetilor rosii e garantat !

+7 (7 voturi)
Mircea Lupan
16.04.2019, 09:42:21

Am vazut chipurile grobiene ale electoratului PSD, la Bucuresti, la Craiova sau cu ocazia procesului lui Dragnea. O masa amorfa, gregara, de specimene neevoluate, care reprezinta cazatura in degradare a poporului roman. Tuburi digestive, fara ratiune, manipulate de activisti. Mai discutam de progres? Si nenorocitul asta de partid, in prostia si paranoia conducatorilor lui, ne va prabusi intr-o degringolada nationala din care nu stim cum vom iesi. Pentru ca, chiar daca-i invingem la vot, masa lor de manevra va continua sa subziste, ca un pericol latent.

+6 (8 voturi)