Cu cine ar intra PNL la guvernare? Orban: Vă garantăm că nu am guverna cu PSD. Ei sunt stânga comunistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Adevărul Live, că liberalii sunt dispuşi să negocieze intrarea la guvernare alături de USR şi PLUS, în 2020, în cazul în care nu ar avea singuri majoritatea.

„Principalul nostru aliat e cetăţeanul român. Dacă va fi necesar să facem o alianţă, vom negocia acea alianţă în baza programului de guvernare“, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă ar intra la guvernare într-o alianţă cu USR şi PLUS, dacă liberalii nu au majoritate parlamentară. 

Liderul liberal a explicat şi de ce soluţia de parteneriat ar fi USR şi PLUS. „În măsura în care vom cădea de acord asupra unui program de guvernare, normal că vom guverna împreună. Cu cine să guvernăm, cu PSD? Vă garantăm că nu vom guverna cu PSD. Nu m-ar deranja ca PSD să dispară uşor-uşor de pe partea politică. Ei nu sunt stânga. Ei sunt stânga comunistă, cleptocrată. Socialiştii de caviar, spuneau francezii““, a completat Orban. 

Preşedintele liberalilor a anunţat, joi, că o victorie a PNl la aceste europarlamentare, ar echivala cu o moţiunea de cenzură împotriva PSD. De asemenea, acesta a subliniat că Victor Ponta nu face opoziţie la PSD, ci are doar un meci împotriva lui Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite