Cu ce propuneri a mai venit PSD în Comisia de Transporturi: Procurorii să nu mai folosească girofar, dar deputaţii da, căci sunt în misiune permanent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR Cătălin Drulă a scris pe Facebook că parlamentarii din Comisia de Transporturi au votat azi ca procurorii să nu mai aibă dreptul de a folosi girofare în misiune. În schimb, PSD a propus ca parlamentarii să circule cu girofar, pentru că „ei se grăbesc şi sunt în misiune permanent“.

Iată postarea integrală a lui Cătălin Drulă

„Ce subiecte mai discutăm la propunerea deputaţilor PSD în Comisia de Transporturi:

- procurorii să nu mai aibă voie să folosească girofare când merg la o intervenţie (pe asta au şi votat-o).

- de ce posesorii de Hummer au nevoie de categoria C la permis (unul din membrii Comisiei, recent păgubit de un alt SUV de lux, este posesor de un astfel de vehicul).

- să aibă voie deputaţii cu girofare că "ei se grăbesc şi sunt în misiune permanent"

La propunerea mea, "hai să mergem pe stradă acum să întrebăm nişte cetăţeni ce părere au", răspunsul a fost că "nu contează, ăia sunt cei care vă votează pe voi, USR-ul".

La observaţia mea că directori de companii cu zeci de mii de angajaţi şi contribuţii de zeci de milioane de euro la bugetul de stat stau în trafic şi nu se deplasează cu girofare prin oraş (şi, în general, toţi oamenii care merg la muncă în fiecare dimineaţă) răspunsul a fost "ei nu sunt în serviciul poporului ca noi".

În plus, râsete şi glumiţe despre "USR-iştii ăştia care merg cu trotineta, au voie domnu' chestor?" (către şeful Poliţiei Rutiere, prezent în sală).

Ah! Şi, către USR-işti: "voi sunteţi anti-naţionali, de ce nu plecaţi, mă, din ţară!"

Nu plecăm, mă, uite stăm să vă enervăm pe voi şi să fim vocea cetăţenilor aici!“, a scris Drulă pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite