Culmea traseismului. Trei primari au mers la ora 17 la şedinţa PSD, iar la ora 18 au mers la şedinţa PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Căprar ar fi beneficiat de sprijinul celor trei primari trecuţi de la PSD la PNL pentru a obţine din nou şefia social-democraţilor din Arad. FOTO Facebook Căprar
Dorel Căprar ar fi beneficiat de sprijinul celor trei primari trecuţi de la PSD la PNL pentru a obţine din nou şefia social-democraţilor din Arad. FOTO Facebook Căprar

Deputatul PSD Florin Tripa a explicat, pe Facebook, un amănunt inedit de la şedinţa conducerii social-democrate din Arad. Mai precis, trei dintre primarii PSD, cel de la Beliu, cel de la Şicula şi cel de la Livada, au participat la votul PSD pentru şefia filialei judeţene, după care au plecat la şedinţa PNL.

„Gheorghe Falcă şi-a jucat în această seara cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad. Unelte la dispoziţie, 3 transfugi din partid, primari aleşi pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală. Dacă mă întrebaţi cum arată cu adevărat trădarea, ea poartă chipul acestor oameni pe care i-am susţinut şi alături de care am gândit dezvoltarea localităţilor pe care le administrează. Cât tupeu şi stomac trebuie să ai în ziua de astăzi să te numeşti : Emanuel Horhat Coraş, Duţu Căprar sau Iosif Bimbo!”, a declarat Florin Tripa pe pagina sa de Facebook. 

FOTO Florin Tripa 

Imagine indisponibilă

Deputatul social-democrat a punctat că cei trei primari sunt din localităţile arădene Beliu, Şicula şi Livada. Precizările vin în contextul scandalului din filiala PSD Arad, acolo unde o parte a primarilor l-au votat din nou preşedinte pe Dorel Căprar, în timp ce conducerea interimară de la centru l-ar fi vrut şef pe Mihai Fifor. 

Primari traseisti FOTO Facebook Florin Tripa
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite