Ludovic Orban „spaima şoselelor“. Istoricul de şofer periculos al liderului liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Marian Iliescu
Ludovic Orban FOTO Marian Iliescu

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a provocat, sâmbătă, un accident rutier în urma căruia a scăpat teafăr. Nu este, însă, primul incident de acest fel în care este implicat Orban: în urmă cu şapte ani, el a fost aproape de un dosar penal, dar a scăpat după ce familia victimei a refuzat să depună plângere împotriva sa.

Ludovic Orban s-a răsturnat, sâmbătă, cu maşina pe un drum din Iaşi. „În mod miraculos, n-am nici măcar o vânătaie“, a declarat el, la scurt timp de la producerea accidentului. Maşina alesului liberal s-a răsturnat pe marginea şoselei, într-o curbă, la ieşirea din localitatea ieşeană Sârca. Orban se deplasa de la Iaşi spre Târgu Frumos, pe DN 28.

Deputatul PNL a mai fost implicat şi în alte accidente de-a lungul timpului.

În 2007, Orban a provocat un accident în zona Cotroceni, în Capitală. A doua zi, s-a prezentat la Poliţie şi a declarat că, în timp ce conducea un autoturism marca Audi A6, în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului şi a tamponat un Matiz care era parcat pe trotuar. Tot pe trotuar se afla şi o minoră care a fost lovită. Părinţii fetei au declarat, ulterior, că nu depun plângere, întrucât fata nu avea leziuni.

Orban a mai fost implicat într-un accident şi în 2002, în comuna Poarta Albă din judeţul Constanţa. Maşina pe care o conducea a derapat şi s-a răsturnat într-un şant, dar deputatul liberal a scăpat nevătămat.

De asemenea, în 2006, Orban a fost implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Astfel, potrivit relatărilor de atunci din presă, deputatul liberal, aflat într-un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, a vrut să vireze stânga, dar a rămas oprit pe linia de tramvai şi, ulterior, a fost lovit de un tramvai al liniei 11.

Impactul a şifonat aripa maşinii şi uşa din partea dreaptă şi i-a spart geamul. Orban a mers atunci la secţie şi a fost amendat cu suma de 500.000 de lei vechi.

Citeşte şi:

UPDATE Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina într-o localitate din Iaşi. Liderul PNL a fost sancţionat cu un avertisment

Un accident rutier avut loc sâmbătă, 24 ianuarie, pe raza localităţii ieşene Sârca. Surse medicale au precizat pentru „Adevărul” că o maşină în care se afla liderul PNL Ludovic Orban s-a răsturnat, politicianul fiind cel care a sunat la 112.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite