Cum arată CV-ul lui Bogdan Glăvan, consilierul lui Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Glăvan, la Adevarul Live FOTO Sever Gheorghe
Bogdan Glăvan, la Adevarul Live FOTO Sever Gheorghe

Bogdan Glăvan, unul dintre consilierii premierului Ludoviv Orban pe teme economice, este de profesie profesor universitar, din decembrie acesta fiind atât membru al Consiliului de Administraţie al Loteriei Românie, dar şi preşedinte al Fondului de Contragarantare.

Bogdan Glăvan a intrat în echipa lui Ludovic Orban în ianuarie 2018, acesta fiind recompensat de premier cu funcţii în decembrie 2019, când a fost numit în Consiliul de Administraţie al Loteriei Române şi funcţia de preşedinte al Fondului pentru Contragarantare. Cele două funcţii îi aduc venituri de peste 15.000 de lei.

Potrivit CV-ului lui Bogdan Glăvan, consilierul lui Ludovic Orban e de profesie economist. Din 2005 până în 2005 a fost preparator şi asistent universitar la Universitatea Româno-Americană. Din 2005 până în 2007 a fost lector universitar la aceiaşi instituţie, iar în perioada 2007-2009 a fost conferenţiar universitar. Din 2009 e profesor universitar al Universtităţii Româno-Americane. 

De asemenea, din 2006 Glăvan este redactor-şef al revistei de economie „Romanian Economic and Business Review”, iar din 2010 este director al Centrului de Economie Politică şi Afaceri Murray Rothbard.  Nu în ultimul rând, economistul este şi administratorul unei firme care se ocupă de producerea de bere artizanală, White Collar Brewing.   

În ceea ce priveşte studiile sale, Bohdan Glăvan este licenţiat al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. În 2000 a obţinut tot la ASE diploma de studii aprofundate, iar în 2004 a devenit doctor în economie. 

Noua ani mai târziu a primit şi certificatul de abilitare din partea Ministerului Educaţiei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite