Cum arată o zi de post din viaţa Elenei Udrea: Am făcut meditaţie, am băut cafea cu lapte de migdale şi gândesc bine despre Sebastian Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Elena Udrea a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum a decurs prima zi din Postul Maicii Domnului: a făcut meditaţie, a citit Primul Paraclis al Maicii Domnului, a băut cafea cu lapte de migdale şi a mâncat prune şi pepene. Udrea promite că până la sfâtşitul zilei va face şi o faptă bună.

„ Întorcăndu-mă la lucrurile importante, celor care mă întreabă cum ar fi o zi de Post în înţelegerea mea, o descriu pe cea de astăzi: -citesc Primul Paraclis al Maicii Domnului, am făcut 15-20 minute de meditaţie, o să fac o faptă bună, am băut dimineaţă cafea cu lapte de migdale şi am mâncat prune deshidratate, la prânz pepene roşu, mai târziu tot pepene roşu, multă apa plată şi am mâncat prune deshidratate“, scrie Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Deputata a mai spus că s-a uitat şi la ştirile difuzate de televiziunea lui Sebastian Ghiţă fără să se enerveze. Am încercat să nu mă enervez citind presă online şi chiar să gândesc bine despre Ghiţă uitându-mă la Rtv preţ de 20 minute, timp în care mi-a fost pomenit numele de 100 de ori şi au rulat continuu imagini cu mine... Deci, recunosc, o zi nu tocmai uşoară până acum“, a mai spus Udrea.

Fostul ministru a citat din părintele Arsenie Boca, care ne cerea să nu vedem Postul „doar că pe o chestiune de stomac“, adică doar că pe o restricţie de a mânca anumite alimente, ci că pe o cale de a-ţi înfrâna plăcerile, "al căror saţiu te determină să păcătuieşti."

„Da, este o probă de autocontrol, de putere de a face şi ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar plăcea. Pentru că dacă nu te poţi stăpâni pe ţine, cum vei putea stăpâni circumstanţele vieţii tale? Postul înseamnă un timp de curăţenie morală şi trupească, prin care să reuşim să ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai puţin religioşi, să ne conectăm la Energia Universală, cu scopul de a atinge Fericirea“, mai spune deputat.

Udrea face un apel la fanii săi de pe Facebook să postească şi ei, la rândul lor. „De aceea în Post trebuie nu doar să ne oprim de la anumite plăceri ci, este nevoie şi de meditaţie, de rugăciune, de introspecţie sinceră şi de un comportament cât mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Să fim buni, altruişti, să iubim pe Dumnezeu şi pe aproapele nostru, pentru că iubirea este sentimentul care generează cea mai puternică emoţie pozitivă, prin care vibram pozitiv şi astfel atragem către noi Fericirea pe care ne-o dorim cu toţii şi pentru care am venit pe lume.  Deci postiţi, rugaţi-va cu credinţa, meditaţi, fiţi iubitori şi trăiţi convingerea că tot ce doriţi bun şi cu adevărat să se împlinească se va împlini!“, a mai spus Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite