Cum defineşte ministrul Educaţiei „statul paralel“: „Acei oameni care cheamă la audieri angajaţi ai ministerului, ca să dea informaţii despre alţii“. Cine l-a ironizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Educaţiei, Liviu Pop. FOTO Mediafax
Ministrul Educaţiei, Liviu Pop. FOTO Mediafax

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că „statul paralel“ înseamnă „acei oameni care cheamă la audieri anumiţi angajaţi ai ministerului şi încearcă să afle informaţii despre alţi oameni din instituţie“. Pe de altă parte, Pop dă asigurări: el rezistă.  În schimb, Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educaţiei, l-a ironizat pe Pop pentru afirmaţiile despre „statul paralel“.

„Sunt acei oameni care nu au curajul să vină în faţă să spună ce gânduri meschine au şi folosesc alţi oameni. Acei oameni care cheamă la audieri anumiţi angajaţi ai ministerului şi încearcă să afle de la ei informaţii despre alţi oameni ai ministerului. Şi mă opresc aici. Nu am găsit la Iaşi aceşti oameni şi sper să nu-i găsesc la Iaşi. Sunt unii pe la Bucureşti şi alţii pe la Târgu Mureş”, a spus Liviu Pop, duminică, la Iaşi, potrivit News.ro

În schimb, Pop se consideră o ţintă autorităţilor.„Eu rezist oricât insistă ei să mă determine să nu rezist. Şi nu voi ceda. În momentul în care lucrurile se vor precipita, voi ieşi cu declaraţii. Până atunci îi las să se agite în zona lor, a statului paralel. Şi sper să nu transforme Ministerul Educaţiei într-un serviciu al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, a completat ministrul Educaţiei.

Pop a fost ironizat la eveniment de un fost ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu. „Ar trebui să ne ocupăm mai multe de investiţii în educaţie şi mai puţin de paralelisme care nu există şi nu pot exista într-un stat de drept”, a spus Câmpeanu. 

Conducerea PSD, a adoptat, vineri, o rezoluţie în care denunţă existenţa unui aşa numit „Stat Paralel şi Ilegitim“ care, în opinia lor, încearcă să preia controlul asupra puterii politice şi care reprezintă un pericol de natură să îngrijoreze opinia publică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite