Cum explică numirea la Ministerul Culturii un secretar de stat: Unchiul meu este profesor. Am avut discuţii cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Gherghe, noul secretar de stat de la Cultură. FOTO Facebook Mihai Gherghe
Mihai Gherghe, noul secretar de stat de la Cultură. FOTO Facebook Mihai Gherghe

Social-democratul Mihai Gherghe a vorbit, într-un interviu pentru „Pandurul” despre numire sa în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, un domeniu cu care nu are nicio legătură. Explicaţia politicianului: are un unghi profesor şi a avut discuţii cu acesta.

„Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea sau toată lumea să fie de acord cu mine, că aşa e viaţa. Am fost director executiv la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ADIA, unde am fost liantul între primari, operatorul de apă-canal, am avut interacţiuni cu Ministerul Dezvoltării. Pe perioada mandatului meu, numărul de membri a crescut de la 6 la 32, iar numărul UAT-urilor care şi-au delegat serviciul către Aparegio a crescut de la 5 la 17”, a declarat Mihai Gherghe, în interviul pentru „Pandurul“, după ce i s-a precizat faptul că e cunoscut ca „omul de la apă-canal ajuns la Ministerul Culturii“.

Întrebat ce legătură are cu domeniul Culturii, social-democratul a subliniat: „Urmează să vedem când ajung la minister. Să ştiţi că unchiul meu este profesor universitar de istorie veche, un renumit arheolog din România, a făcut descoperiri arheologice şi în Gorj. Am avut discuţii cu unchiul meu“, a mai afirmat Mihai Gherghe.

De altfel, PSD-istul nu a vrut să dezvăluie numele unchiului care, prin discuţiile cu el, l-ar fi pregătit pentru o asemenea demnitate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite