VIDEO Cum înţelege Viorica Dăncilă misoginismul: premierul l-a acuzat pe Iohannis că a jignit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă s-a arătat deranjată de „jignirile“ pe care i le-a adus preşedintele Klaus Iohannis pe criterii de sex, cu toate că şeful statului criticase prestaţia politică a premierului Viorica Dăncilă, nu statutul său de femeie.

„M-a uimit foarte mult declaraţiile domnului preşedinte, care a venit cu acele acuzaţii şi cu acele jigniri, care nu trebuie făcute de nimeni, nu numai împotriva unei femei premier, ci împotriva oricărei femei“, s-a plâns  premierul Viorica Dăncilă.

Întrebată care dintre declaraţiile preşedintelui i s-au părut un atac, Viorica Dăncilă a răspuns: „În momentul în care spui că «femeia aceasta» sau că «nu cunoaşte funcţionarea statului», nu cred că poate să-ţi facă cinste. Nu preşedintele trebuie să facă o evaluare nici a premierului, nici a Guvernului“.

Ce a spus Iohannis? „România nu are prim-ministru. Această doamnă nu înţelege cum funcţionează statul. Noi nu suntem puşi aici să ne trimitem hârtii scrise de secretare. Problemele României se rezolvă prin colaborare şi prin dialog instituţional“, a spus şeful statului, după ce premierul a anunţat că va sesiza CCR, pe motiv că Iohannis a refuzat să-i numească pe Olguţa Vasilesu şi pe Mircea Drăghici în Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite