Cum îşi bate joc mega-clanul pesedist de România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-a întors bine acasă din eşuata vizită în SUA şi, iată! doamna Viorica Vasilica Dăncilă, încă premier al României, şef de partid şi candidat la preşedinţia Republicii, dă o nouă dovadă de machiavelism politic.

Dovedindu-ne că din ianuarie 2017, atunci când a fost înscăunată într-o înaltă demnitate pentru care neam de neamul ei nu avea şi nu are nici cea mai mică îndreptăţire nici intelectuală, nici morală, nici de orice altă natură şi până în momentul condamnării şi arestării banditului Liviu Nicolae Dragnea, i-a ieşit cum nu se poate mai bine jocul.

Doamna Dăncilă ne-a păcălit preţ de mai bine de 15-16 luni pe toţi. Pe toţi cei care am crezut povestea că insa cu pricina ar fi, aşa cum a recomandat-o mentorul ei politic, puşcăriaşul Dragnea, neconflictuală. Pe toţi cei care am compătimit-o că ar fi terorizată de acesta, că săraca femeie nu are nici cea mai mică vină că e ţinută prizonieră la Palatul Victoria, că, în realitate, ar fi ceea ce se cheamă o femeie de treabă. Nu prea, de fapt, deloc deşteaptă, însă pricepută la făcut cozonaci şi sarmale. Defectivă în tot ceea ce priveşte gusturile vestimentare însă maniacă în purtarea broşelor din ce în ce mai scumpe. Pe care le alege, le cumpără şi le schimbă pe banii soţului, aceasta fiind unica ei bucurie. Tot ce are mai bun de la viaţă.

Nu, în realitate, nimic din toate astea. Doamna Dăncilă s-a dovedit din 27 mai şi până astăzi o insă total lipsită de scrupule. Parvenită, arivistă, gata să calce în picioare oameni, principii pe care mai mult ca sigur că nu le-a avut vreodată, ignorantă şi dispreţuitoare în privinţa valorilor morale, indiferentă la sensul cuvântului onoare, deloc preocupată de interesul ori prestigiul ţării. Doamnei V.V, Dăncilă, de fapt, puţin îi pasă şi de ceea ce se întâmplă cu PSD-ul în fruntea căruia a ajuns printr-o hotărâre a CExN al respectivei mega-găşti politice, hotărâre confirmată de ceea ce a fost un congres de râsul lumii. O farsă chiar mai mare decât erau cele reprezentate de congresele PCR-ului. 

Pentru fosta amărâtă şi incompetenta profesoară de Discipline tehnologice de la un bătut de soartă liceu industrial din Videle (vai de şcoala care are astfel de profesori!) PSD este doar vehiculul graţie căruia poate avea avea funcţii, importanţă şi nutri iluzia că ar fi mai mult decât un teribil acccident din atât de zbuciumata şi nefericita istorie post-decembristă a României. Doamna Dăncilă are nevoie pe mai departe nu doar de respectivul vehicul, ci şi să îi fie şefă. Drept pentru care trebuie să continue să fie în cei mai buni termeni cu baronii partidului. Oricât de corupţi , de imorali, de fără şcoală şi de compromişi ar fi aceştia.

Printre ei se numără şi o cetăţeană cu numele de Plumb Rovana. Altă individă lipsită de orice urmă de scupul. Paukeriţa Rovana a dat din coadă, a făcut sluj în faţa lui Victor Ponta, a stat în genunchi şi şi-a plecat spinarea gelatinoasă în faţa lui Liviu Dragnea, acum s-a pus bine şi cu V. V. Dăncilă. Pe care o consideră exact ceea ce este. Şefa provizorie a clanului. Căreia pentru serviciile aduse i-a cerut la schimb o sinecură. Că doar nu degeaba a făcut ea un colosal împrumut de 800.000 de lei de la o oarecare doamnă, mare şi dezinteresată simpatizantă a PSD. Un alter-ego al deja legendarei mătuşă Tamara. Personaj enigmatic care face nu doar istorie, ci şi pui în atât de mafiotizatul PSD.

Aşa se face că şefa de mega-clan politic V.V. Dăncilă i-a făgăduit paukeriţei Rovana postul de comisar european. Puţin păsându-i că astfel mai face încă o dată de râs România. Că pune ţara în dificultate. Fiindcă doamna Plumb, pe lângă faptul că este o mizeră, dezgustătoare parvenită şi o prefăcută mai este şi o insă evident coruptă. Salvată de la datul cu subsemnatul şi de întâlniri deloc plăcute cu oamenii DNA-ului de parlamentarii aceluiaşi mega-clan.

La sfârşitul săptămînii trecute Comisia juridică din PE a trântit cu zgomot candidatura respectivei paukeriţe. Imensă ruşine nu doar pentru PSD care, la urma urmei, puţin contează, ci îndeosebi pentru România.

Astăzi numita Plumb Rovana are parte de un fel de tristă, miloagă reexaminare. Cine o susţine? Cum cine? Nimeni alta decât şefa mega-clanului, numita Dăncilă Viorica Vasilica.Bătându-şi astfel joc încă o dată de România.

Comentariu publicat concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite