Cum a motivat liderul CJ Cluj absenţa sa de la vizita lui Orban la sediul PNL Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe FOTO Alin Tişe / Facebook
Alin Tişe FOTO Alin Tişe / Facebook

Alin Tişe, şeful Consiliului Judeţean Cluj a transmis într-un punct de vedere pentru Ştiripesurse că nu a participat la conferinţa organizată la Cluj în care a vorbit preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru că „oameni incompetenţi în judeţele lor vin la Cluj sa se laude cu munca altora”.

”Domnul Buda este preşedintele organizaţiei şi participa în acestă calitate. În ceea ce mă priveşte, nu voi mai accepta ca munca mea din judeţ să fie folosită ca exerciţii de imagine ale unora care vin în vizita pe aici şi apoi pleacă . Să-şi facă imagine cu activitatea şi cu realizările lor, dacă o au. E o chestiune de etică politică. Oameni incompetenţi în judeţele lor vin la Cluj sa se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsă de respect. Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politică din judeţ şi ne afectează negativ electoral. Oameni inferiori politic vin la Cluj să se laude cu munca noastră şi să o dea exemplu. Am trecut de faza aceasta. Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora. Activitatea mea politică administrativă este cartea mea de vizită. Politica se schimbă. Oamenii trebuie să se schimbe. Unii din partid încremeniti in funcţii nu înţeleg asta şi vor fi vânturaţi de electorat. Reformarea PNL este obligatorie ”, a transmis şeful Consiliului Judeţean Cluj într-un punct de vedere pentru Ştiripesurse. 

Ludovic Orban a anunţat la Cluj că procedurile de alegeri în partid vor fi declanşate în curând. Preşedintele PNL spune că nu există o competiţie pentru că deocamdată este singurul candidat. Într-o altă conferinţă de presă, organizată la Suceava, premierul Cîţu a negat existenţa unei campanii electorale interne privind Congresul şi a spus că a venit în calitate de prim-ministru pentru a susţine campania de vaccinare.

Ludovic Orban a anunţat că 36 de organizaţii PNL au votat, în biroul judeţean, susţinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului. Liderul PNL a mai spus că va avea loc anul acesta Congresul formaţiunii, însă evenimentul va fi organizat în funcţie de situaţia epidemiologică.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite