Cum răspunde Firea la ultimele acuzaţii ale lui Băsescu: „Amenda administrativă nu este pată la cazier. Are şi preşedintele o amendă de la CNCD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Vrânceanu Firea FOTO Mediafax
Gabriela Vrânceanu Firea FOTO Mediafax

Senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea îi transmite preşedintelui Traian Băsescu că amenzile administrative nu sunt pete la cazier şi îi aminteşte şefului statului că are o amendă de 600 de lei primită de la Comitetul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD).

“Preşedintele vorbeşte de amenzi administrative, dar amenda administrativă a domniei sale de la Comitetul Naţional de combatere a discriminării, de 600 de ron, o lasă uitată? Cum ar fi să ne batem în amenzi administrative? Acestea nu sunt pete la cazier! Şi dacă aş fi avut vreo secundă dorinţa să renunţ la plângerea penală, pentru că suntem în postul mare al Paştelui, ieşirea de aseară a lui Traian Băsescu“, a afirmat Firea, la Antena 3.

Senatorul Gabriela Firea s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General unde a depus o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu pe care îl acuză de şantaj şi ameninţare. Aceasta a fost însoţită de avocatul ei.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la Palatul Cotroceni, că activitatea comisiei parlamentare de anchetă care investighează achiziţionarea, de către familia sa, a unui teren agricol în comuna Nana are un obiectiv pur politic. Băsescu i-a acuzat de şantaj atât pe senatoarea PSD Gabriela Firea, cât şi pe premierul Victor Ponta, care a susţinut-o în demersul său de a strânge semnături pentru plângerea împotriva preşedintelui.

„Îi aduc aminte senatoarei şantajiste Firea că a avut de plătit o amendă, pentru şantaj la adresa unui membru CNA. Îşi aduce aminte de şantajul făcut preşdintelui CJ Ilfov, ca să aprobe proiectele soţului ei. A obţinut aprobarea prin şantaj public şi trafic de influenţă. Are şcoală bună, e şcolită la turnătorul Felix. Înţeleg că Ponta vrea să o ia purtător de cuvânt. Să nu o ia! Poartă ghinion femeia asta oricărui bărbat pe care spune că-l sprijină. Să-şi aducă aminte ce rezultat a avut Isărescu cu ea purtător de cuvânt“, a declarat Băsescu, de la tribuna de la Cotroceni.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Preşedintele Băsescu: Gabriela Firea este o şantajistă de profesie, poartă ghinion oricărui bărbat; Ponta, un procuror ratat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Palatul Cotroceni, că activitatea comisiei parlamentare de anchetă care investighează achiziţionarea, de către familia sa, a unui teren agricol în comuna Nana are un obiectiv pur politic. Băsescu i-a acuzat de şantaj atât pe senatoarea PSD Gabriela Firea, cât şi pe premierul Victor Ponta, care a susţinut-o în demersul său de a strânge semnături pentru plângerea împotriva preşedintelui.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Crin Antonescu: Nu am semnat plângerea penală împotriva lui Băsescu, dar nu înseamnă că sunt complice al său

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că nu a semnat plângerea penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, la fel cum nici alţi politicieni importanţi, membri ai coaliţiei guvernamentale, nu au făcut-o, dar că acest lucru nu înseamnă că ar fi complice al liderului de la Palatul Cotroceni, a cărui atitudine o consideră „scandaloasă”.

Cum a luat Gabriela Firea 1.000 de lei amendă pentru şantaj şi ultraj

Narcisa Iorga, membru al Consiliul National al Audiovizualului, a scris pe blogul său cum i-a făcut plângere Gabrielei Firea pentru şantaj şi cum Înalta Curte de Casaţie si Justiţie a decis ca fosta prezentatoare TV să plătească o amendă administrativă de 1.000 de lei. Preşedintele Traian Băsescu a reamintit marţi acest episod.

Victor Ponta: Exprimarea lui Băsescu este de interlop, de tipul filmelor „Naşul“

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a discutat luni seară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre declaraţiile făcute duminică de preşedintele Traian Băsescu, cu precădere aluziile realizate la adresă parlamentarului Gabriela Firea şi soţul acesteia, Florentin Pandele.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite