Cum pot românii scăpa de extremiştii de la UDMR

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii pot sancţiona alianţa dintre UDMR şi Viktor Orban şi dintre steagul secuiesc şi steagul Ungariei ieşind masiv la vot şi împiedicând astfel secesioniştii maghiari să mai reprezinte statul român
Românii pot sancţiona alianţa dintre UDMR şi Viktor Orban şi dintre steagul secuiesc şi steagul Ungariei ieşind masiv la vot şi împiedicând astfel secesioniştii maghiari să mai reprezinte statul român

Ştim din date sigure că o mare majoritate a românilor cu drept de vot e supărată pe UDMR pentru felul în care luptă pentru autonomie teritorială chiar de la vârful Guvernului României, precum şi din Parlamentul României, din Parlamentul European (de pe locurile ţării noastre!) şi din administraţiile locale pe care le controlează. Aşadar, toate pârghiile statului român sunt folosite împotriva sa fără nicio jenă.

La întrebarea justificată a unui referendum naţional: doriţi să opriţi UDMR să destrame România, estimez că răspunsul ar fi DA în proporţie de 97 la sută (restul ar reprezenta votanţii UDMR, care însă nu sunt toţi susţinătorii enclavizării etnice), un procentaj zdrobitor. Şi atunci de ce nu reuşim să scoatem UDMR din jocul murdar al distrugerii statului român pe care îl practică tot mai obraznic?

Soluţia se află, de fapt, la îndemâna românilor care dezavuează profund maşinaţiunile UDMR împotriva propriei ţări (UDMR considerând, probabil, că nu e ţara lor, şi stând cu ochii aţintiţi spre Budapesta). Votul masiv la alegerile europarlamentare reprezintă cea mai la îndemână soluţie pentru a ne scuti de ruşinea de a auzi din nou în Parlamentul European cum reprezentanţii oficiali ai României cer distrugerea ei. Tokes a intuit pericolul de a nu mai primi voturile necesare şi s-a refugiat în Ungaria, urmând să ne scuipe în faţă de la Bruxelles sub drapelul Budapestei. Nicio problemă, vom avea astfel dovada (de care, de fapt, nu ştiu cine mai are nevoie) că Ungaria este un stat inamic al României, şi o vom avea public pentru toată lumea, inclusiv pentru europeni. Dar dacă acelaşi lucru îl vor face din nou europarlamentarii UDMR, împotriva lor cum vom lupta? Ei vor avea justificarea că reprezintă România!

Votul masiv la alegerile europarlamentare reprezintă cea mai la îndemână soluţie pentru a ne scuti de ruşinea de a auzi din nou în Parlamentul European cum reprezentanţii oficiali ai României cer distrugerea ei.

Îi invit aşadar pe alegătorii români să pună capăt ascensiunii extremiste a UDMR-ului participând masiv la votul pentru europarlamentare pentru a ridica pragul de acces în aşa fel încât Sogor Csaba, de exemplu, europarlamentarul UDMR care îşi susţine activitatea la PE sub steagul secuiesc, să rămână acasă. Ar fi un semnal foarte puternic pentru UDMR că nu este dorit în această ţară şi ar fi o scoatere democratică şi eficientă a extremiştilor maghiari din jocul lor pentru secesiune. E la îndemâna noastră, nu are nevoie de aprobarea nimănui şi durează doar o zi. Într-o singură zi, putem să-i dăm UDMR-ului o lecţie de patriotism pe care să nu o uite niciodată! Apoi putem repeta lecţia şi la următoarele alegeri parlamentare şi, la fel, să-i scoatem pe potentaţii UDMR din Parlamentul României printr-un simplu vot. Atunci nu vor mai putea participa la nicio guvernare şi vor scanda autonomie de pe margine. Nu o să-i mai bage nimeni în seamă, nici în ţară, nici în Europa. Secretul succesului lor de până acum a constat în faptul că aveau funcţii în statul român, aşadar se prevalau de ideea că ei reprezintă pe cineva. Un vot masiv la europarlamentare o să dovedească clar că nu reprezintă pe nimeni decât propriile lor interese.

Aşadar, vrem cu adevărat ca UDMR să stea pe banca de rezerve? Ieşiţi la vot. Votaţi cu orice partid românesc sau cu independenţii, nu contează, numai ieşiţi la vot. Veţi da UDMR-ului o lecţie usturătoare pe care, vă asigur, nu o vor uita niciodată. Şi va fi începutul sfârşitului pentru această organizaţie extremistă anti-românească. Ne datorăm nouă înşine această curăţare a scenei politice de duşmanii din interior. Lasă că avem destui la graniţe, nu e cazul să mai întreţinem din banii noştri nişte inamici periculoşi şi în propria ogradă!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite