articolul anterior articolul urmator

Cum este mistificat cazul Victor Ponta în spaţiul public

100
5 Jun 2015 21:02:08
Autor: Dan Anghel
Victor Ponta, urmărit penal, la ieşirea de la DNA / FOTO Mediafax
Victor Ponta, urmărit penal, la ieşirea de la DNA / FOTO Mediafax

100 Comentarii

mitrut
5.06.2015, 21:38:23

In spatiul public sunt si ambasadele statelor occidentale. Este important ce spun ambasadorii, oricum mai obiectivi decat politicienii nostri corupti!

+17 (23 voturi)
Catalin Panait
5.06.2015, 21:57:11

Ok, conlucrarile fictive dintre cele doua birouri poate fi sau nu deranjanta. Desi, banuiesc ca ceea ce a incasat Ponta, a platit taxe si impozite pe acele sume, din moment ce au fost declarate. In fine..dar mi se pare stupida lansarea aia ciudata prin care Sova astfel isi "cumpara" viitorul post de ..care post? Cine putea prevedea ce va ajunge Ponta , pestu un anumit timp dat? Poate ar fi devenit maturator sau controlor in tramvai si nu prim ministru. Pai daca Sova ar fi avut astfel de capacitati paranormale si-ar mai fi "pierdut" timpul cu Ponta? Bifa direct, saptamanal, toate premiile la 6 din 49, cred.. Deci, pica presupusa teorie pe care o lanseaza pompos "pe piata" DNA-ul. Nu sunt pesedist, n-am fost vreodata, recunosc ca acolo e colcaiala cea mai mare din politica romaneasca dar nici nu mai inghit orice gogoasa, cel putin nu in forma in care imi este prezentata. Nu stiu ce se urmareste, poate o deviere a atentiei de la cazul Rarinca, care este cu adevarat de interes pt publicul larg..sau poate este o strategie gresita de-al decapita pe Ponta, care cu toate problemele lui iata ca a dat romanului un pret mai bun la alimente, pe rafturi, cat si mamelor dublul alocatiei ce-o incasa pana acum. Nu contest dreptul suprem al justitiei de-asi face treaba, sunt sigur ca justitia va prevala ( asa cum a fost in cazul Rarinca,atat de mediatizat) dar cel putin, din punctul meu de vedere, nu s-a reusit o patare mai mare a imaginii lui Ponta, decat era deja. Ba chiar incep sa-l privesc oarecum altfel si incep sa ma gandesc daca nu cumva suntem martorii unei masinatiuni infernale la nivel national. Pt ca...prea multe se "intampla" intr-un timp atat de scurt. Si pana la urma, asta e tara MEA, nu a altora..indiferent de unde

-15 (27 voturi)
bogdan roman uriciuc
5.06.2015, 22:14:01

Când era călare pe cai mari și voia să răstoarne tot ce putea, punea taxe peste taxe, călca legea-n picioare, unde, mama dracului, erai, de nu protestai așa de avan? Acum, când după presiunea publică, ia și el niște măsuri rezonabile sari și tu cu tămâierile! La naiba cu tine și cu alții care gândesc la fel! Unde ,naiba, ești și tu MCosti lingător de cruci și stele?

+19 (23 voturi)
m lupascu
5.06.2015, 22:02:53

- nu poti pe de o parte sa furi din bani publici, iar pe de alta parte sa nu respecti autoritatea institutiilor statului sau a cetateanului votant - asa cum invoca votul care l-a trimis in parlament, tot asa trebuie sa respecte si votul care a decis prin referendum parlament 300 - altfel sunt o retea criminala

+16 (16 voturi)
valeriu topala
5.06.2015, 22:12:02

doar asa putea fi dat jos victor ponta,eu nu l-am votat insa ceea ce se intampla nu este normal.daca se stia ca a facut ceva nu trebuia pus in functie...la fel si cu alina bica...foarte puternic devenise victor ponta,prea puternic?

-1 (13 voturi)