Politică

articolul anterior articolul urmator

Cum te laşi păcălit de politicienii de la TV şi te crezi mai deştept după

10
6 Dec 2016 01:58:03
Mihnea Dumitru

10 Comentarii

Mandrean Paul
6.12.2016, 08:16:19

Sa fim sinceri pana la capat. Guvernele conduse de Victor Viorel au fost "cel mai mare dezastru" in materie de infrastructura, invatamant, sanatate si politici sociale. Ba as merge pana acolo incat as afirma ca pesedistii condusi de Victor Viorel au fost ei insisi un dezastru pentru Romania. Iesiti la vot, dar nu mai votati pesede. Daca va plac martienii, votati-i. Dar nu mai votati pesede!

+5 (7 voturi)
Mandrean Paul
6.12.2016, 08:21:00

Apropo, este de notorietate ca sub penalii Sova si Ponta s-au facut presiuni politice de neacceptat pentru ca cei doi puscariasi doreau sa mute tot traficul rutier al Romaniei dinspre Transilvania si Moldova spre Bucuresti, prin Valea Prahovei, si sa modifice coridoarele stabilite la nivel european. Totul pentru a justifica pariul lor cu concesiunea autostrazii Comarnic-Brasov. Astia NU mai merita sa conduca Romania. NICIODATA !

+5 (5 voturi)
Romanul
6.12.2016, 11:43:52

Am reușit fără efort, să nu văd NICI o emisiune electorală. NICI una! Ce bine ma simt! De pierdut nu am pierdut nimic. Am castigat timp liber pentru mine si familia mea. Mi-am cruțat nervii, mi-am conservat tenul, am prins câteva filme vesele care m-au făcut să râd și să uit că sunt alegeri. Alegeri! Ce cuvânt abstract.De fapt noi nu alegem, le legitimam lor, mafiotilor, alegerile lor . Ei între ei, ei se aleg, fac liste, stabilesc preturi per fotoliu de parlamentar. Noi nu intrăm în aceste alegeri ale lor. Noi avem doar iluzia că alegem, EI , au făcut deja alegerile, noi trebuie doar că o turmă disciplinata să le stampilam alegerile LOR. După "alegeri", ei vor continua să fure si noi vom fi în continuare furați, batjocoriți, luați de fraieri. Se pune problema dacă sa merg la vot. Asi merge dacă aș putea să aleg. Dar nu pot să aleg, căci au ales EI în locul meu. Unii spun că dacă nu merg la vot câștigă ghertoii cei mai nesimțiți. Si asta-i drept, poate dacă merg au să câștige cei care au furat mai puțin. Asi vota independenți, dar am văzut câțiva pe afișe si m-am cutremurat. Eu cu cine votez? Dacă asi vota!

-1 (5 voturi)
TGV PROFESORUL
6.12.2016, 12:41:41

Pai amice Romanian...eu le-as da m.u.i.e la toti candidatii si la toate partidele....dar sint totusi heterosexual...asa ca in ziua votarii merg la circiuma sa beau... Sa ne auzim de bine😃

-1 (5 voturi)
TGV PROFESORUL
6.12.2016, 12:53:08

Pai amice Romanian...eu le-as da m.u.i.e la toti candidatii si la toate partidele....dar sint totusi heterosexual...asa ca in ziua votarii merg la circiuma sa beau... Sa ne auzim de bine😃

-1 (5 voturi)