Politică

articolul anterior articolul urmator

Custodele Coroanei, Margareta: „Românii sunt mândri şi hotărâţi să ducă Preşedinţia UE până la capăt şi cu succes, oricât de dificil ar fi acest lucru“

3
18 Dec 2018 07:58:21
Autor: Daniela Serb
Principesa Margareta, Custodele Coroanei
Principesa Margareta, Custodele Coroanei

Custodele Coroanei, Margareta, a afirmat luni-seară că nu trebuie să existe nicio îndoială că România intenţionează să-şi îndeplinească pe deplin responsabilităţile în ceea ce priveşte exercitarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Custodele Coroanei, Margareta, a afirmat luni-seară că nu trebuie să existe nicio îndoială că România intenţionează să-şi îndeplinească pe deplin responsabilităţile în ceea ce priveşte exercitarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Declaraţia a fost făcutăla Palatul Elisabeta, la Seara Regală oferită în onoarea Corpului Diplomatic.
„Există multe domenii în care UE cere în mod just progres sau îmbunătăţiri în administraţia românească, în managementul economic şi chiar în viaţa politică. Vor exista multe dezacorduri cu privire la acestea, fără îndoială. Dar nu trebuie să existe nicio îndoială că România intenţionează să-şi îndeplinească pe deplin responsabilităţile; nu este o apartenenţă a la carte aici!“, a spus MS Margareta, citată de agerpres.ro.
„Dar, oricât de grea şi dificilă ar putea fi preşedinţia, vreau să subliniez două elemente importante. În primul rând, că românii sunt mândri şi hotărâţi să ducă Preşedinţia UE până la capăt şi cu succes, oricât de dificil ar fi acest lucru. Aceasta nu este doar o chestiune de mândrie naţională, ci o chestiune de necesitate. În al doilea rând, sunt încrezătoare că angajamentul nostru faţă de Uniunea Europeană rămâne la fel de constant şi de ferm ca întotdeauna. NATO şi UE sunt pilonii principali de securitate şi prosperitate“, a argumentat MS Margareta.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Sorin V. Serban
18.12.2018, 08:12:44

HOP! Ca musca-n lapte

ionescu. ionescu
18.12.2018, 10:36:54

Casa Regala a Romaniei in aceasta situatie apocaliptica a Romaniei va juca un rol primordial. In istoria noastra am avut deja o Regina care a stiut sa faca ordine in tara cu trupele ruse care nu mai paraseau Patria, dar MS Regina Maria a stiut sa-si apere Patria si teritoriul national in fata intregii lumi. Este un lucru similar in aceasta situatie cand Casa Regala va impulsiona evenimentele din Patrie care vor duce la prabusirea definitiva a regimului dictatorial mafiot neonazist din Romania.

Dan Petrescu
18.12.2018, 09:59:24

Obiedientă făptură....pentru un pol au uitat toate umilințele la care a fost supus Mihai. Cum să nu te scîrbească gîndul că există posibilitatea relativă ca aceasta făptură să fie stăpînă peste România...

Modifică Setările