Politică

articolul anterior articolul urmator

Da, voi vota „DA”!

19
24 May 2019 08:16:55
Ancelin Roseti

Dând la o parte, într-o primă etapă, fauna ingenuă şi, deci, manipulată, dând, într-o a doua, obedienţii de meserie, cei atât de categorici în boicotarea referendumului pentru justiţie sunt sinecuriştii, incompetenţii, aranjorii, sforarii, corupţii, protagoniştii afacerilor de tot felul cu statul etc.

Ei sunt adevărata piază rea a acestei ţări. Ei devin (sunt) puterea impostorilor, derbedeilor, infractorilor şi analfabeţilor ajunşi la pupitrul de comandă a unei ţării. Validarea acestui referendum are a le schimba radical soarta, de aceea se pun de-a curmezişul, manipulând în stânga şi-n dreapta, născocind abuzuri şi state paralele.

Nu sunt membru al niciunui partid, nu fac parte din nicio gaşcă literară, nu râvnesc niciun fel de funcţie şi nu dau târcoale banului public. Nu agreez impostorii, carieriştii, ipocriţii, demagogii, lichelele, infractorii, bădăranii etc. Nu sunt obedient faţă de nimeni şi nu adun scame de pe reverul nimănui. Respect pe toată lumea numai dacă mă simt respectat. Nu stau la cheremul nimănui! -- fiecare este atât de mare cât îi permit eu să fie de mare, nici mai mult, nici mai puţin. Nu am niciun fel de interese obscure, nu intru în „hore” şi în jocuri de culise. Singurul meu interes este o societate normală, în care să domnească legea şi nu moftul; adevărul şi nu minciuna; valoarea/meritul şi nu pila, şpaga, cumetria ş.a.m.d. Aşadar, o societate în care omul potrivit e pus la locul potrivit. O societate construită pe morală şi competenţă, nu pe corupţie. Acesta este interesul meu şi cred că o asemenea societate ar rezolva foarte mulţi români -- chiar dacă va fi, fireşte, în detrimentul multora. Acesta este singurul motiv pentru care duminică, 26 mai, voi merge la urnă şi voi vota DA!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Mircea Lupan
24.05.2019, 08:21:39

#sieu

+8 (8 voturi)
tisaciadvanatati
24.05.2019, 08:29:28

Si cu degetele ce o sa mai faceti?

-9 (9 voturi)
Olaru
24.05.2019, 09:47:38

...@Dl Angelin, #Siel va vota DA: https://postimg.cc/pykxbmZ4

-2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
24.05.2019, 08:28:49

Comentariu considerat abuziv.

Andrei Ripcescu
24.05.2019, 08:55:49

Cine vorbește de sinecuriști și de competență :) dl Angelin...

-5 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările