Politică

articolul anterior articolul urmator

Dacian Cioloş spune că a participat la o spirală MISA: Ce s-a întâmplat cu Bivolaru a fost mult mai târziu, n-am avut nicio legătură cu asta VIDEO

7
27 Sep 2021 18:52:48
Autor: George-Andrei Cristescu
Copreşedintele USR PLUS spune însă că nu a avut nicio legătură cu Gregorian Bivolaru. Foto: inquam photos ilona andrei
Copreşedintele USR PLUS spune însă că nu a avut nicio legătură cu Gregorian Bivolaru. Foto: inquam photos ilona andrei

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, spune că a participat la o spirală yoga la mare organizată la începutul anilor 90, în perioada în care a fost şi membru în organizaţia Junimea Vatra Românească. „Eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăţ ce se întâmplă cu lumea din jurul meu. În acest context am participat”, a declarat acesta.

Întrebat de Denise Rifai Dacă a participat vreodată la spiralele MISA, Dacian Cioloş a răspuns că a fost la „o spirală la mare, o dată”.

„Cred că am fost, da, la o spirală la mare o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau, cred că, la vremea aceea, între 10-20 de mii de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară. Şi unde era un instructor. Te înscriai ca la orice curs, se ţinea la Casa Studenţilor Cluj şi învăţam diferite posturi. Învăţam diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta. Citeam, era exact aceeaşi perioadă în care am fost şi membru în Junimea Vatra Românească. Aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărţi care erau interzise înainte. Şi eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăţ ce se întâmplă cu lumea din jurul meu. În acest context am participat”, a spus Dacian Cioloş, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Copreşedintele USR PLUS spune însă că nu a avut nicio legătură cu Gregorian Bivolaru.

„Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru… Asta a fost mult mai târziu, n-am avut nici o legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi o perioadă de câţiva ani. Chiar nu îmi pare rău că am participat, pentru că am învăţat lucruri, care, la fel nu au nimic de-a face cu creştinismul sau cu anticreştinismul. Nu le-am pus niciodată în opoziţie, cum am văzut că unii le pun, spunând că dacă fac yoga nu mai pot fi creştin”, a spus Dacian Cioloş.

Întrebat totodată dacă mai meditează, el a spus că „nu prea mai are timp”.

„Nu prea mai am timp acum să fac, mai fac relaxări. Mă mai ajută din punctul ăsta de vedere, să-mi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energie, să fiu conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Mai mult lucruri de genul acesta”, a mai precizat Cioloş.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Maximilian Musat
27.09.2021, 19:00:52

Barna si Ghinea au fost in acelasi timp cu Bivolaru,voiau sa treaca in"absolut"...ehei ce ani,fetite de saptispe ani,ochi verzi ,ochi caprui...Bivolaru i-a initiat in ale...vietii,a facut si gargara ...Barna,si acuma face dar pe banii nostri !...

+2 (8 voturi)
Adrian Foangǎ
27.09.2021, 19:24:52

Ciolos se inchina la cocoselul lui Bivolaru, iar acum este europarlamentar si sef de partid in Romania. Stam bine.

-8 (24 voturi)
borris borris
27.09.2021, 20:13:43

Nici pipi n-a baut, nici gura nu-i miroase...

-9 (19 voturi)
Comati Dac
27.09.2021, 20:44:26

Când ziceam acum câțiva ani că Cioloș are gura pungă de la Griguț, la cât i-a micționat voi tot cu minus, că nu dom-le că s-a declarat ortodox, că etc... Toată lumea știa că a fost enoriaș la Griguț. Nimic nou sub soare.

-7 (19 voturi)
Arhanghelul Gabriel
27.09.2021, 22:08:00

teoretic e cel mai curat dintre politicieni. a baut doar pipiloi.... restu au gura plina de rahat

+16 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările