Erată: Insulta adresată protestatarului nemulţumit de PSD a fost rostită de un alt participant al şedinţei social-democrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit informaţiilor DigiFm, nu ministrul Agriculturii a adresat insulta faţă de protestatarul anti-PSD, ci a fost vorba de un alt participant la Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei PSD Mehedinţi.

ERATĂ: Potrivit Digifm, insulta adresată înaintea începerii Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi nu îi aparţine ministrului Petre Daea, aşa cum a fost precizat iniţial, ci este vorba despre un alt participant la şedinţa PSD, care îl jigneşte pe protestatar. 

Incidentul a avut loc cu ocazia Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, acolo unde se alege o nouă conducere. 

Protestatarul era îmbrăcat cu un tricou cu mesaj anti-PSD şi i-a urat lui Petre Daea să ajungă la închisoare, potrivit înregistrării de pe Digifm.


Protestatar: „Demisia, bă! Voi sunteţi o organizaţie mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democraţie şi statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea!”

Un participant al şedinţei PSD: „Du-te, bă, m****le, de aici! Că îţi trag acum un picior în cap de mori!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite