Daea: „Eu nu sunt un gurmand, dar, ca orice om, salivez. Nu eşti viu dacă nu salivezi. Ori eu cred că sunt viu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a oferit o nouă vorbă de duh, de această dată cu substrat filosfic: pentru că salivează, Daea e viu.

„Cred că şi dumneavoastră aţi salivat şi o să salivaţi cu siguranţă dacă sunteţi într-o bucătărie. Ce altceva să faci când intri într-o bucătărie? Trebuie să vezi, să salivezi şi apoi să mănânci pur simplu. Eu nu sunt un gurmand, dar, ca orice om, salivez. Nu eşti viu dacă nu salivezi. Ori eu cred că sunt viu“, a declarat Daea, în cadrul unui eveniment unde a fost promovată, din nou, carnea de oaie. 

Programul de susţinere a creascătorilor de ovine este unul eficient, în condiţiile în care există nouă centre de preluare a lânii şi există contracte deja semnate pentru valorificarea ei, a declarat joi ministrul Agriculturii, Petre Daea, în cadrul dezbaterilor din comisiile reunite de buget-finanţe, răspunzând unor critici.

”Eu sunt agronom înainte de a fi ministru şi specialist în agricultură înainte de a vorbi despre ea, ca alţii. Astăzi, în România, există nouă centre de preluare a lânii, sunt contracte deja semnate pentru valorificarea acestei resurse. Nu lansăm programe de dragul programelor. Punem la punct întreg sistemul. (...) A început să se lege lanţul în aşa fel încât preocuparea şi grija dumneavoastră să poată fi materializată prin ceea ce facem noi la Ministerul Agriculturii. Vă mulţumesc că aţi înţeles acest mecanism”, a declarat Daea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite