Daily Mail: David Cameron va avea o întrevedere cu Klaus Iohannis la summitul UE-CELAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Cameron şi Klaus Iohannis. FOTO AP
David Cameron şi Klaus Iohannis. FOTO AP

Premierul David Cameron va avea la Bruxelles, în marja summitului UE-CELAC (Comunitatea Statelor Americii Latine şi din Caraibe), întrevederi cu mai mulţi lideri europeni, printre care şi preşedintele român Klaus Iohannis, scrie miercuri publicaţia britanică „Daily Mail”.

Sursa citată susţine faptul că David Cameron a avut deja o discuţie cu preşedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, urmând ca joi să se întâlnească cu şefii de stat sau de guvern din România, Belgia, Finlanda şi Spania.

După ce a efectuat un turneu în mai multe capitale europene (Berlin, Paris şi Varşovia), premierul britanic a declarat la sosirea la Bruxelles că deocamdată este mulţumit de progresele înregistrate în demersul său de renegociere a raporturilor ţării sale cu UE, ce are ca etapă finală organizarea a unui referendum în care britanicii să decidă dacă mai vor să rămână în UE.

Klaus Iohannis a plecat miercuri din România pentru a participă la Summitul Uniunea Europeană - Comunitatea Statelor Latino-Americane şi Caraibiene (UE - CELAC)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite