Politică

articolul anterior articolul urmator

Dăm şi noi Guvernul ăsta jos mai cu talent?

35
7 Mar 2017 08:58:19
Mihnea Dumitru
Foto: Radu Popovici
Foto: Radu Popovici

35 Comentarii

Papa Raţă
7.03.2017, 09:18:19

Să aleagă ei : cu picioarele-nainte ori cu capu-n jos... Orice porcărie sfârșește porcește... Aide, de bună voie, tovarăși ...

0 (6 voturi)
marius cristian
7.03.2017, 09:20:54

Sincer, cred că suntem doar nişte golani. Mihnea Dumitru TFL-eu paraleu , ilustrezi perfect parabola biblica precum ca gura pacatosului uneori adevar de graieste - te-ai descris succint si perfect , pe tine si ejusdem farinae care intelegeti democratia doar in cheie corect politica.

-4 (10 voturi)
Mihnea Dumitru
7.03.2017, 09:27:25

VICTOR PONTA PRESEDINTE!!!!!!1111UNUUNU :D

0 (10 voturi)
Vanatorul/d.c.
7.03.2017, 10:04:24

"Dăm şi noi Guvernul ăsta jos mai cu talent?” Hait..! Carevasazicatealea grăim despre oarece..revizuire..! Halal, dom' Mitica..! Bine pusa chestiunea..! Iar eu, ca intotdeuna cand nu sunt ”contra”, o sa va mirati acum, ma abtin sau sunt ”pentru”. Da, sunt ”pentru”..! Si sunt ”pentru” , tare de tot, nu gluma..! Da-i musai sa pun si o conditiune..! Prin urmare si-asa deci, care cum ar veni, sunt de acord cu schimbarea guvernului, dar ”din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”. Aia-i..! Aleluia si Aloha..! Acuma, daca tot revizuim, ma gandesc sa vina al doilea ”guvernul meu”, adicatelea nu al meu-al meu personal, ci al lui dom Iohannis supranumit pentru agerimea cu care gandeste si reactineaza ”Minte Brici de Nedumerici”. Si cand spun asta, adicatelea cand spun asta cu..sa vina guvernul lui dom Iohannis Nibelungul cu Mintea Electro-Nucleara de ..scânteietoare , ma gandesc in primul rand la cutremure, apoi la inundatii, prabusiri de avioane si alte catastrofe ale caror initiatori, autori, realizatori, toata lumea antenista stie a nu pot fi decat Basescu si ticalosii lui de basisti..! Deci, e clar ca lumina zilei din noaptea polara, ca numai un ”guvern al meu” poate introduce in productia de serie aparatul pe care doar agerimea mintii domnului Iohannis Teutonul Providential, impreuna cu institutia ultra-imperial-prezidentiala a ”Celor Dintai Genunchi Sturlubatici si Sexoși ai Natiei” il puteau inventa. Produs zi si noapte de catre toate fabricile si uzinele din Romania si exportat in toata lumea, acest aparat poate aduce euroii si dolaroii care ne-ar inalta pe cele mai inalte culmi de progres si civizatie afro-latino-americana. Singur ca da , ma refer la aparatul care, cica, anunta cutremurele, inundatiile, prabusirile de avioane si alte catastrofe, cu cel mult o saptamana intarziere..!

-1 (7 voturi)
Stefanescu Marian
7.03.2017, 10:41:15

Totul miroase a ipocrizie.Adică,ce,nu se ştia ce va face PSD ajuns la putere?Ba se ştia!Şi ce-au făcut indignaţii de azi ca să se apere?N-au făcut nimic,au lăsat PSD să ajungă la putere.Şi acum,cică,se miră!Ba mai mult,vor să dea jos prin forţa străzii guvernul,uitând că taman asta este nedemocratic.Se miră că de ce nu fac asta alţii,unii care să-i scape pe ei de păcatul că au fost leneşi,comozi şi iresponsabili. Băă,democraţilor,fiecare popor are conducerea pe care o merită.Un popor de oi va avea conducători pe lupi.

-1 (7 voturi)