Dan Barna: PSD se joacă cu sănătatea românilor. Legea carantinei este necesară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO  Inquam Photos/Lavinia Cioaca
FOTO  Inquam Photos/Lavinia Cioaca

Liderul USR, Dan Barna, afirmă că legea carantinei este necesară, iar „PSD se joacă cu sănătatea românilor”, amânând adoptarea legii. „Este clar pentru toată lumea că Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu înseamnă că trebuie să transformăm o situaţie proastă într-o catastrofă sanitară”, a afirmat, duminică, Dan Barna.

„PSD se joacă cu sănătatea românilor. Legea carantinei este necesară. Da, este clar pentru toată lumea că guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei. Dar asta nu înseamnă că trebuie să transformăm o situaţie proastă într-o catastrofă sanitară numai pentru că vin alegerile”, a scris, duminică, pe Facebook, Dan Barna.

Acesta consideră că avem nevoie de măsuri suplimentare de protecţie şi control.

„Ne confruntăm cu cea mai gravă criză sanitară din timpul vieţii noastre. Nu suntem pregătiţi pentru valul doi. În acelaşi timp, nu vedem nici un plan concret pentru susţinerea economiei. Mai ales dacă vor fi necesare noi măsuri de izolare pentru valul doi. Avem doar un program electoral al PNL care ar trebui să ţină locul unui plan real de relansare. De aceea, trebuie să ne asumăm cu toţii responsabilitatea. Şi Guvernul şi Parlamentul şi Preşedintele şi oamenii de pe stradă. Nu mai merge ca până acum”, a mai scris Barna.

Potrivit acestuia, „dacă PSD şi PNL se vor comporta şi acum la fel cum s-au comportat vreme de 30 de ani, vom avea cu toţii de suferit”.

„Dacă vom reuşi să schimbăm felul în care facem politică, atunci avem o şansă reală să depăşim această criză”, a mai afirmat Barna.

Legea privind carantina a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi se află la Senat care a amânat votarea ei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite