Dan Nica: Mi-e ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul Dan Nica a declarat, la mitingul PSD de la Galaţi, că îi este ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis din cauza faptului că nu a ridicat problema Spaţiului Schengen la Summitul de la Sibiu.

„De prea multe ori în Parlamentul European am fost trist, m-am simţit umilit, aşa cum v-aţi simţit şi voi, când Cristian Preda şi Monica Macovei vorbeau rău de România. Spuneau numai minciuni. Ei au fost cei care s-au opus când era vorba de dublul standard. Ei nu s-au opus să luaţi produse alimentare, farmaceutice de proastă calitate şi mai ales au vrut să fie dublu standard în justiţie. 

Am fost trist când am văzut Summitul de la Sibiu şi am văzut lipsa de respect faţă de o problemă cu care se confruntă 5 milioane de români zilnic. Spaţiul Schengen. Nu e normal ca toţi cetăţenii să poată circula liberi, fără control la frontieră, iar românii să fie pe partea cealaltă. Mi-e ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis care nu a atras atenţia asupra problemei”, a afirmat Dan Nica, la mitingul PSD de sâmbătă de la Galaţi.

Acesta a precizat că sunt circa 30.000 de oameni care participă la mitingul PSD de sâmbătă.

„Mesajul nostru pentru voi este că putem avea o viaţă mai bună cu PSD. 30.000 de gălăţeni au venit să spună – România are dreptul să aibă un viitor, să fie o ţară respectată, o ţară admirată aşa cum merită ea, pentru că dvs românii sunteţi cei care meritaţi respectul tuturor europeni”, a completat Nica.

Dragnea, atac la liderii europeni: Olanda ne-a jignit. Ştiţi de ce sunt supăraţi? S-au mărit salariile şi ridicăm şcoli. Copiii noştri intră în concurenţă cu ai lor

VIDEO Momente tensionate la mitingul PSD de la Galaţi. Protestatarii au încercat să spargă bariera de jandarmi. Discursul lui Dragnea, bruiat cu vuvuzele

Dragnea, despre protestatari: Oriunde mergem în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite