Dan Vîlceanu (PNL), solidar cu Arafat în şedinţa BEx PNL: „Pe cine să ascultăm în lupta cu pandemia, pe doamna Şoşoacă sau pe domnul Arafat?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în MAI. FOTO: Inquam Photos
Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în MAI. FOTO: Inquam Photos

Dan Vîlceanu, preşedinte PNL Gorj şi apropiat al premierului Florin Cîţu, îşi arată aprecierea pentru prezenţa lui Raed Arafat în şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, care a fost criticată de mai mulţi politicieni. Şeful DSU a prezentat de ce au fost necesare restricţiile impuse de Guvern, astfel încât liderii PNL să poată explica mai clar cetăţenilor necesitatea acestor măsuri, susţine liberalul.

„Foarte utilă prezenţa secretarului de stat Raed Arafat la şedinţa de azi a conducerii PNL. PNL este cel mai mare partid din coaliţia de guvernare şi este normal să primim toate informaţiile necesare privind gestionarea pandemiei.

Domnul Arafat a explicat de ce au fost necesare restricţiile impuse de Guvern, după consultarea prealabilă cu specialiştii şi instituţiile abilitate care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus. În acest fel, liderii PNL pot explica cetăţenilor mult mai clar de ce aceste măsuri au fost necesare. Măsuri care nu sunt deloc confortabile, dar absolut necesare pentru a învinge pandemia. Este clar că am obosit cu toţii, dar mai avem nevoie de un ultim efort.”, a scris Dan Vîlceanu, luni, pe Facebook. 

Spre finalul mesajului, Dan Vîlceanu oferă un soi de circumstanţă atenuantă pentru prezenţa şefului DSU la sedinţa liberalilor: „Şi până la urmă, pe cine să ascultăm în lupta cu pandemia? Pe doamna Şoşoacă sau pe domnul Arafat, care s-a aflat în prima linie în lupta împotriva pandemiei încă din vremea guvernului Orban, din primele zile ale apariţiei coronavirusului?”, a conchis liberalul.

   

Deputatul liberal Florin Roman critică vehement prezenţa lui Raed Arafat la sedinţa de luni a conducerii PNL. Liberalul susţine că decizia de a-l invita pe şeful DSU la întrunirea PNL reprezintă „o eroare politică majoră”, care va costa politic întregul partid.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI şi departament al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a mers la şedinţa conducerii PNL pentru a prezenta situaţia privind gestionarea pandemiei şi numărul de paturi de la ATI.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite