Politică

articolul anterior articolul urmator

Dancă: Ludovic Orban câştigă! Cifrele momentului arată că suntem în grafic pentru câştigarea Congresului PNL

22
17 Sep 2021 20:29:37
Autor: News.ro
În pofida presiunilor, moţiunea ”Forţa Dreptei” a obţinut votul de susţinere a 20 filiale FOTO News.ro
În pofida presiunilor, moţiunea ”Forţa Dreptei” a obţinut votul de susţinere a 20 filiale FOTO News.ro

Deputatul Ionel Dancă susţine, vineri seară, că cifrele momentului arată că Ludovic Orban este în grafic pentru a câştiga alegerile interne din PNL, moţiunea sa fiind susţinută de 20 de filiale care trimit peste 2.000 de membri la Congres. Dancă afirmă, de asemenea, că liderul PNL va primi numeroase voturi şi din filialele care au anunţat că susţin ambele moţiuni.

”FortaDreptei - Ludovic Orban câştigă! Cifrele momentului, atât de aşteptate înainte de Congresul PNL, arată că suntem în grafic pentru câştigarea Congresului PNL din 25 septembrie. Obiectivul echipei distrugătoare a fost ca Ludovic Orban să nu ajungă la Congres cu susţinerea a cel puţin 10 organizaţii. În pofida presiunilor de tot felul şi împotriva tuturor forţelor văzute şi nevăzute care au dorit să-l scoată pe Ludovic Orban din competiţie înainte de Congres, moţiunea Forţa Dreptei a preşedintelui Ludovic Orban a obţinut votul de susţinere a 20 filiale, printre care sunt filiale cu cele mai mari performanţe la ultimele alegeri locale şi parlamentare şi cu cel mai mare număr de delegaţi la Congresul PNL”, a scris, vineri seară, pe Facebook, deputatul Ionel Dancă. 

Acesta afirmă că sunt peste 2.000 de delegaţi la Congres din filialele PNL care au votat moţiunea Forţa Dreptei - Ludovic Orban: Alba - 146, Arad - 128, Argeş - 103, Bihor - 191, Bistriţa - Năsăud - 98, Braşov - 128, Brăila - 67, Caraş-Severin - 113, Covasna - 22, Dâmboviţa - 111, Giurgiu - 145, Harghita - 19, Iaşi - 147, Tulcea - 82, Vâlcea - 106, Vrancea - 121, Sector 1 - 71, Sector 3 - 73, Sector 5 - 57, Diaspora - 78. 

”Mai mult, dintre filialele care îl susţin pe Ludovic Orban la Congres sunt filiale unde mai mult de 80% dintre delegaţi vor vota moţiunea Forţa Dreptei: Argeş, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Brăila, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Iaşi, Vrancea, Sector 3, Sector 5, Diaspora. Iar dintre filialele care au votat ambele moţiuni, cele mai importante dintre ele au acordat mai multe voturi pentru Ludovic Orban (Alba, Bihor, Iaşi, Tulcea) sau cel mult au preferat o poziţionare neutră printr-un vot de egalitate, ţinând cont de susţinerea majoritară evidentă din filială pentru Ludovic Orban (Giurgiu, Vâlcea, Sector 1)”, a mai scris Dancă. Acesta susţine că în unele filiale, votul pro-Cîţu s-a dat sub presiune. 

”Nu mai vorbim de organizaţiile (fără nume) care au dat vot de susţinere sub presiune doar pentru contra-candidatul lui Ludovic Orban, deşi opţiunea delegaţilor din filialele respective sunt clare pentru Ludovic Orban. Chiar şi aşa, ştim că inclusiv o parte consistentă dintre delegaţii din filialele care au fost forţate să voteze doar moţiunea contra-candidatului lui Ludovic Orban vor vota cu cine cred ei că este cea mai bună soluţie pentru conducerea Partidului Naţional Liberal în viitor: Ludovic Orban - Forţa Dreptei! Cu o condiţie, votul la Congresul PNL să fie liber şi secret”,a mai scris Dancă. 

”Mult a fost de luptă, puţin mai este până la victorie şi vom câştiga! Ne vom bate până la capăt pentru ca votul să fie liber şi secret şi atunci cu siguranţă delegaţii vor alege ceea ce este mai bine pentru Partidul Naţional Liberal şi pentru România: Ludovic Orban”, a mai scris Dancă. 

Congresul PNL are loc în 25 septembrie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

Codruta Presedinte!
17.09.2021, 20:42:30

Clujul cu Citu, RUSINOS pentru clujeni... Sa vedem ce scor va mai scoate PNL in Cluj la urmatoarele alegeri, nu mai pupa ei 45-50% nici in cele mai frumoase visuri!

+15 (19 voturi)
lamuritorul
17.09.2021, 20:44:31

Danca, lasa-te, ba, de vrajeli! Cine ar mai vota cu un TRADATOR al partidului, care s-a grabit sa faca jocurile ca motiunea contra Citu sa treaca rapid? Sa amintim ca, in campania alegerilor de partid, TOATE atacurile si dezvaluirile au fost indreptate DOAR impotriva lui Citu. CINEVA SE AGATA TARE DE PUTERE LA PARTID. Cine ar mai vota cu unul care, pentru interesul personal major de a fi sef la Camera, a vandut, practic, toate ministerele importante si de imagine? Cine ar mai merge cu unul care, mai nou, a inceput sa mearga pe panta conservatoare, nationalista, cu religia, cu identitatea?

-7 (9 voturi)
oneinbillions
17.09.2021, 20:50:02

iti fileaza o lampa daca tu crezi ca liberalii nu inteleg ca psihopatul premier e drumul sigur spre iad. Cu el acolo nu vor lua nici 20 de procente peste 3 ani

+12 (18 voturi)
lamuritorul
17.09.2021, 20:54:16

Peste 3 ani, CU EL ACOLO, vor lua peste 35%.

-6 (6 voturi)
Codruta Presedinte!
17.09.2021, 20:56:36

@lamuritorul Ce-a "vandut" dom'le? USR-PLUS erau vreun inamic, nu aliatul si partenerul la guvernare?! Asta e propaganda unor borfasi din PNL care vroiau ministere pe mana protejatilor lor ca sa mulga tot ce se poate din fondurile acelor ministere, cum e obiceiul partidelor nereformate de 31 de ani incoace. PNL a avut la alegeri doar cu 10% in plus fata de USR-PLUS, au presedinte, au premier, ar fi trebuit sa nu lase niciun minister important celor de la USR-PLUS?! Hehe, cum va dati singuri de gol si va devoalati adevaratele intentii, n-ati vrut niciodata USR-PLUS ca partener de guvernare, nu stiti cum sa faceti sa scapati de ei!

+12 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările