Politică

articolul anterior articolul urmator

Dăncilă: Domnul Juncker a spus că luptele politice nu au ce căuta dacă vrem să avem o preşedinţie de succes a Consiliului european

11
11 Jul 2018 00:30:34
Autor: News.ro
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă spune că liderii europeni s-au arătat nemulţumiţi faţă de situaţia din România, pentru că nu există înţelegere şi consens la nivelul ţării. Şeful Executivului a spus, într-un interviu pentru Antena 3, că preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a cerut să colaboreze mai bine cu factorii politici din ţara noastră şi să evite luptele politice.

„Am fost întrebată de situaţia din România. S-a arătat nemulţumirea faptului că nu există consens, că există o luptă politică permanentă şi că această luptă politică nu are ce căuta în perioada preşedinţiei Consiliului UE şi mai mult, chiar înainte, când se pregătesc toate lucrurile pentru a prelua preşedinţia. Domnul preşedinte Juncker mi-a cerut ca să avem o bună înţelegere între toţi cei implicaţi, lucru pe care îl va cere şi domnului preşedinte Iohannis. A spus că luptele nu au ce căuta dacă vrem să avem o preşedinţie de succes a României”, a declarat premierul Viorica Dăncilă într-un interviu pentru Antena 3.

Premierul Viorica Dăncilă a avut întrevederi marţi, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cu comisiarii europeni pentru buget, pentru agricultură şi pentru politică regională.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Stroescu Tit Emilian
11.07.2018, 00:40:31

Se rezolva totul dupa ce il condamna instanta definitiv pe zdragnea.

+3 (3 voturi)
Un cititor
11.07.2018, 00:45:34

Speram si pe Tuta, e f posibil sa fie acuzata impreuna cu mafiotul de tradare nationala.

+2 (2 voturi)
Un cititor
11.07.2018, 00:44:24

Dancila, nu ti-a spus Juncker ca sunteti niste mafioti, iar tu o marioneta, incompetenta ? Juncker, nu ti-a spus ca distrugeti Romania, macelarind legile si distrugand totul pe ce puneti mana??! Nu ti-a spus ca Romania cu niste nenorociti ca voi in fruntea guvernului, nu sunteti in stare sa primiti aceasta responsabilitate colosala care este Presedintia UE la anul?! Nu ti-a spus sa te duci dracului la cratita si sa lasi Romania pe maini mai bune?! Cu siguranta, putin mai nuantat, a facut-o.

+2 (2 voturi)
Iaca
11.07.2018, 01:42:42

Veorica spune ce i s-a spus si nu ce a raspuns la acest "spus ". Incurcate -s caile Domnului !

+2 (2 voturi)
Iaca
11.07.2018, 02:12:18

cum traduce prietenul meu,PETRE, cele de mai sus : A priori :fuse pe unde fuse (la Bruxelles). A posteriori : Spuse ce i se spuse ci nu ce spuse.acolo, la cele spuse .Muta i se puse ! A fortiori acusicalea (vorba luo nenea Iancu ) cand in gara Videle (ca Guvern ) cu Liviu se vazu .

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările