Dăncilă:  În CEx, colegii mei nu s-au înjurat. Şi-au reproşat doar anumite lucruri. Sper să avem mulţi candidaţi la şefia PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO Facebook
Viorica Dăncilă. FOTO Facebook

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ar vrea să fie depuse mai multe candidaturi pentru şefia PSD. De asemenea, aceasta a precizat că în şedinţa de CEx de vineri, colegii ei nu s-au înjurat, ci şi-au „reproşat“ anumite lucrur.

„Nu am vorbit despre candidaturi la şefia PSD, dar eu sper să avem mai mulţi candidaţi. Nu e bine să avem un candidat unic. Cine vrea să-şi depună candidatura să o facă cu susţinerea organizaţiei din care face parte. Viitorul preşedinte trebuie să fie un om echilibrat, să aibă răbdare să-şi asculte colegii, să se consulte cu colegii şi forurile statutar din partid. Cred că trebuie să fie o conducere colectivă. Un viitor preşedinte al PSD trebuie să fie proeuropean. Trebuie să fie un om care să genereze un val de credibilitate, să aibă încredere n el. Să fie un om hotărât, să nu se sperie la primul obstacol“, a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa Biroului Permanent Naţional. 

Întrebată dacă Dragnea a fost un astfel de om, Dăncilă a precizat: „Nu aş vrea să-l judec pe Liviu Dragnea, dar vreau să schimb modul de lucru. Decizia nu trebuie luată de un singur om“. 

Referitor la scandalul din CEx-ul de vineri, premierul a punctat: „A fost o discuţie în care s-au spus lucruri. I-am lăsat să-şi reproşeze ce aveau de reproşat, dar acum trebuie să avem respect şi să vorbim de probleme politice, nu de probleme personale. Bine, nu s-au înjurat. Şi-au reproşat anumite lucruri care acum s-au finalizat“. 

Întrebată dacă e de părere că taberele se vor împăca, Dăncila a afirmat că cel mai probabil da. „Nimeni nu o să accepte să avem divergenţe“, a conchis aceasta.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite