Dăncilă a anunţat o vizită la Bruxelles: Sunt parlamentari care dezinformează. Am văzut oameni care încercau să îşi apere ţara, iar alţii să arunce cu noroi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă va pleca la Bruxelles pentru o întâlnire cu Jean-Claude Junker. Foto: Inquam Photos
Viorica Dăncilă va pleca la Bruxelles pentru o întâlnire cu Jean-Claude Junker. Foto: Inquam Photos

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că în perioada 20-21 februarie va face o vizită la Bruxelles pentru a se întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker. Aceasta a precizat că în dezbaterea din Parlamentul European privind situaţia justiţiei din România au fost parlamentari care au „dezinformat” şi „au aruncat cu noroi”, în vreme ce alţii „au încercat să îşi apere ţara”.

Viorica Dăncilă a anunţat vizita la Bruxelles de săptămâna viitoare, vizită în care ar urma să se întâlnească cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker. Premierul a explicat că la dezbaterea din Parlamentul European au existat oameni care au dezinformat cu privire la situaţia justiţiei din România, lucru care i se pare „neplăcut”.

”Acolo este o problemă care e vizibilă cu ochiul liber. Ştiu că sunt parlamentari care dezinformează. Pentru mine cel mai neplăcut lucru este că ducem de fiecare dată România ca să fie discutată de ceilalţi membri”, a declarat Dăncilă.

Primul ministru a declarat că nu a fost invitată la dezbaterea de săptămâna trecută şi s-a arătat nemulţumită că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu a fost lăsat să vorbească în plenul PE, mai ales că acesta este şi membru al Comisiei de la Veneţia.

Am văzut o dezbatere în care unii oameni încercau să îşi apere ţara, iar alţii să arunce cu noroi, aşa cum se întâmplă de ani de zile”, a subliniat Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite