Dăncilă, după ce a dat-o afară pe Anca Alexandrescu, umbra lui Dragnea din Guvern: „Nu e niciun conflict între mine şi liderul PSD“. Care e motivul rupturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă susţine că a dat-o afară pe Anca Alexandrescu din raţiuni electorale: „Suntem în campanie şi cred ca e bine să avem o bună comunicare de la partid“. Deşi a renunţat la omul de încredere al lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă susţine că nu e în conflict cu liderul PSD.

Întrebată de ce a îndepărtat-o pe Anca Alexandrescu din Guvern, omul de încredere al lui Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă a explicat: „Nu e niciun conflict între mine şi liderul PSD, absolut niciun conflict. Am discutat chiar şi ieri. Suntem în campanie şi cred ca e bine să avem o bună comunicare de la partid. Cred că trebuie sa intensificăm comunicarea la partid în campanie“.

Viorica Dăncilă a dat-o afară din Guvern pe Anca Alexandrescu, cerberul trimis de Liviu Dragnea la Palatul Victoria pentru a sufoca, din faşă, orice gând de răzvrătire al premierului, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Anca Alexandrescu se va întoarce la partid, unde se va ocupa de comunicarea liderului PSD. „Adevărul“ a scris în urmă cu două săptămâni că Viorica Dăncilă încearcă să iasă de sub tutela Ancăi Alexandrescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite