Dăncilă, declaraţie de război către liderii Opoziţiei: Am văzut laşitatea lui Tăriceanu, minciunile lui Ponta, jignirile lui Barna, plângerile penale ale lui Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Iulian Bîrzoi
FOTO Iulian Bîrzoi

După ce ALDE s-a retras din coaliţia de guvernare iar preşedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernul condus de Viorica Dăncilă, preşedintele PSD a afirmat luni că se va lupta „cu toţi aceşti bărbaţi de stat ai României” şi că va merge în Parlament pentru a-şi duce mandatul până la capăt.

„Am văzut laşitatea dl Tăriceanu, minciunile dl Ponta, plângerile penale ale dl Orban, jignirile dl Barna, atacurile dl Iohannis

Înţeleg că trebuie să mă lupt cu toţi aceşti bărbaţi de stat ai României care nu au înţeles că lupta este pe proiecte, nu pe cine ţipă mai tare. Eu de partea mea trebuie să am toţi oamenii de bine care vor echilibru, consens şi oameni responsabili în conducerea statului. Vom avea curaj să mergem în Parlament şi să ne uităm în ochii românilor pentru că nu am luat niciodată măsuri împotriva lor”, a afirmat Viorica Dăncilă miercuri seară.

Înainte de asta, premierul a răspuns acuzaţiilor preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus despre guvernare că este „haotică, incompetentă şi coruptă” şi a spus că este egoist, la fel ca liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Este un comportament la fel de matur şi egoist ca cel al domnului Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, celălalt blochează numirea miniştrilor. Doi domni cu pretenţii de bărbaţi de stat. Vom merge în Parlament pentru a obţine susţinerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt”, a mai declarat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite