articolul anterior articolul urmator

Dăncilă îl felicită pe Geoană: Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică

3
17 Jul 2019 19:59:57
Autor: News.ro
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

3 Comentarii

Un cititor
17.07.2019, 21:17:10

....din pacate Geoana nu o poate felicita pe Dancila pt nicio "realizare", cat ar fi el de PSD-ist. A refuzat-o elegant ....dupa ce au ramas fara tatucu Dragnea. Stim..... Alergau dupa un lider. Nimeni nu a dorit sa se mai incurce, sa-si lege imaginea de ciurucurile care au mai ramas in PSD. De aceea nu o pot da afara pe Andronescu. Doar Genunche ar accepta functia. De aceea nu au o personalitate sa candideze pt functia de Presedinte. Nu se decredibilizeaza nimeni legandu-si numele de PSD. Au ajuns ............"rasu' lumii" ! Oare nu pricep ?!

Un cititor
17.07.2019, 21:24:27

.....s-a aflat in treaba si felicitand-o pe Halep...............si am vazut cum a fost tratata de romani. Daca esti "rasu' lumii", asa esti tratata. Pleaca.....este cel mai bun lucru pe care-l poti face ! Mananci niste ani din viata tarii ! Iti imaginezi cati romani instruiti din tara asta sunt obligati sa-ti asculte prostiile ?! Cum te asculta un economist, un profesor, un cercetator, un doctor in stiinta, un matematician etc..?! Cum ?! Putina rusine ! Pleaca ! Faceti porcarii dupa porcarii, teste pe romani !

Banan Crudu
18.07.2019, 05:27:19

Dăncila a fost în stare să scoată o frază atât de lungă ? Nu cred.