Dăncilă: Guvernarea a fost atacată şi blocată şi aproape orice demers a fost contestat public sau prin plângeri penale. Nu voi ceda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dăncilă i-a adus ode lui Liviu Dragnea la Consiliul Naţional al PSD. Foto: Inquam
Dăncilă i-a adus ode lui Liviu Dragnea la Consiliul Naţional al PSD. Foto: Inquam

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duiminică, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD că, în ciuda perioadei grele şi a jignirilor, nu va ceda. „Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut”.

Viorica Dăncilă a declarat, duminică, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al PSD că a trecut printr-o perioadă grea, dar le-a mulţumit colegilor pentru susţinere.

„Vă multumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o necondiţionat, mai ales când avalanşa de jigniri s-a pornit asupra mea. V-am simţit pe toţi alături şi la bine şi la greu”, a spus Dăncilă.

Adresându-se preşedintelui Liviu Dragmea, Dăncilă a spus: „Au fost zle dificile, cu atacuri murdare, însă mi-am spus că, dacă dumneavoatră aveţi puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor loviturilor, şi noi trebuie să avem această forţă”.

Premierul a transmis apoi un mesaj „ferm”.

„Vreau să vă spun cu fermitate. Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut”, a mai spus Dăncilă.

Potrivit acesteia, după câştigarea alegerilor din 2016, „PSD a fost sub asediu”.

„Guvernare a fost atacată şi blocată şi aproape orice demers guvernamental a fost contestat public sau prin plângeri penale. Chiar şi aşa, în aceşti doi ani de guvernare am reuşit să facem schimbări fundamentale pe care oamenii simpli, oamenii care ne-au votat le simt”, a mai spus premierul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite