Dăncilă: Ar trebui să dăm o OUG ca PNL să primească gratuit lecitină, ca să nu uite ce a făcut PSD pentru ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO Andreea Anton / Adevărul
Viorica Dăncilă. FOTO Andreea Anton / Adevărul

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, sâmbătă, faptul că liderii PNL au adus lacrimi în rândul pensionarilor, făcându-i vinovaţi de tăierea pensiilor şi salariilor.

„Acest lider care vrea să aducă voturi pentru partidul lui, în lipsa proiectelor pe care nu le are, a venit cu lozinci care nu îi fac cinste sau care dovedesc că, de fapt, memoria nu-l ajută: PSD sărăceşte România. A uitat acest lider câtă suferinţă, câte lacrimi a adus în rândul pensionarilor. Noi nu am uitat şi românii nu uită şi cred că va fi sancţionat aşa cum merită. Ei au tăiat pensii şi salarii, noi am crescut pensii şi salarii“, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul unei întâlniri de partid de la Iaşi. 

Premierul a încercat să fie şi ironică. Astfel, Dăncilă a vorbit de o ordonanţă de urgenţă dată special pentru PNL, ca liderii acestui partid să primească gratuit lecitină pentru o memorie mai bună.

 Acest lucru nu mă face să avem o iniţiativă, să trimitem către PNL şi către USR, să facem o ordonanţă de urgenţă, prin care să le dăm gratuit lecitina ca să aibă memoria mult, mult, mult mai bună pentru că ei poate uită, dar cei care au trecut prin aceste situaţii neplăcute, cei care au fost umiliţi cu, siguranţă nu o să ia uite“.

Una dintre principalele teme de atac ale PSD la adresa PNL e reprezentată tocmai de problematica tăierii de salarii din timpul guvernării Boc, cu toate că majoritatea liberalilor nu erau atunci la guvernare, fiind la Putere doar aripa PDL.  

Dăncilă, replică la atacurile PNL: Am văzut un om care şi-a permis să jignească femeile din PSD. E inacceptabil

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite