Dăncilă: Iohannis nu a făcut nimic în cinci ani de mandat. Avem un preşedinte spectator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă continuă atacurile la adresa lui Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / Cornel Putan
Viorica Dăncilă continuă atacurile la adresa lui Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / Cornel Putan

Viorica Dăncilă, candidat al PSD la preşedinţia României, a avut un mesaj critic la adresa lui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu a făcut în cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni.

„Am avut prea mult timp un Preşedinte spectator la Cotroceni, un Preşedinte care, din nepăsare şi de teama neputinţei, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat.Am dovedit că nu mi-e frică de muncă şi de asumare. Am fost în fruntea Guvernului şi ştiu bine care sunt problemele ţării şi nevoile românilor. Şi nu, eu nu am aroganţa de a crede că voi fi un Preşedinte ideal, dar voi fi un Preşedinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de ţara mea şi muncesc pentru oameni”, a scris pe pagina sa de Facebook Viorica Dăncilă. 

Liderul PSD a subliniat că ar urma să aibă altă atitudine în cazul în care va ajunge preşedinte. „Niciun român care va bate la uşa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea. România are nevoie mai mult ca oricând de un Preşedinte implicat şi prezent!”, a completat Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite