Dăncilă, ironii la adresa lui Iohannis: La Sibiu am văzut doar poze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă s-a întrebat, la mitingul de la Galaţi, cum se regăsesc românii în declaraţia de la Sibiu, summit de la care a văzut doar poze.

„Am cerut preşedintelui României ca la summit-ul de la Sibiu să ceară ridicarea MCV, intrarea în Schengen, pentru ca noi românii să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut acest lucru. Am văzut doar poze. Cum ne regăsim noi în declaraţia de la Sibiu, cum sunt reprezentate dorinţele şi interesele românilor?”, a întrebat pe scena mitingului de la Galaţi premierul Viorica Dăncilă.

Aceasta a anunţat „declaraţia de la Galaţi”, în care „vom susţine cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca pensiile şi salariile să fie tăiate, că nu mai acceptăm niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptăm niciodată ura şi dezbinarea, că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin. Noi, Guvernul, am urmărit fiecare punct din programul de guvernare, pentru că fiecare punct e pliat pe ceea ce vă doriţi. Noi venim cu proiecte, realizări, alţii vin cu jigniri, ură şi ţipete. Acest lucru arată că atunci când nu ai proiecte vii şi ţipi, jigneşti, dar românii nu vor acest lucru. Românii sunt oameni paşnici, îşi iubesc ţara”.

În cadrul aceluiaşi discurs, Dăncilă a spus că se bucură să vadă pancarte „unde este tăiat PNL”.

Dragnea, atac la liderii europeni: Olanda ne-a jignit. Ştiţi de ce sunt supăraţi? S-au mărit salariile şi ridicăm şcoli. Copiii noştri intră în concurenţă cu ai lor

VIDEO Momente tensionate la mitingul PSD de la Galaţi. Protestatarii au încercat să spargă bariera de jandarmi. Discursul lui Dragnea, bruiat cu vuvuzele

Dragnea, despre protestatari: Oriunde mergem în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite