Dăncilă îl ironizează pe Iohannis şi distribuie o postare a acestuia din 2014 când îl chema pe Ponta la dezbatere. „Cum e cu «atitudinea arogantă»”?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă a distribuit marţi pe Facebook postarea lui Klaus Iohannis din 2014, în care acesta din urmă îi cerea în timpul campaniei electorale din al doilea tur lui Victor Ponta să vină la dezbatere. „Constat că domnul Victor Ponta îşi menţine aceeaşi atitudine arogantă cu care ne-a obişnuit”, scria Iohannis. „Cum e cu «atitudinea arogantă», domnule Iohannis?”, scrie acum Dăncilă.

„Cum e cu «atitudinea arogantă», domnule Iohannis? Ne mai explicaţi o dată cum e cu «dezbaterea electorală atât de necesară şi aşteptată de toţi românii»?”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Reacţia liderului PSD vine în contextul în care preşedintele a refuzat provocarea de a veni la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, motivând că se „concentrează pe întâlnirile cu alegătorii”.

„Vedeţi, încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Urmează să discut cu colegii. Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a afirmat ieri Klaus Iohannis

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite