Dăncilă: Dacă nu intram în turul doi, era un lucru de onoare, adică trebuia să-mi depun mandatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, duminică seară, că dacă nu ar fi intrat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, "era un lucru de onoare" să îşi depună mandatul. "Acum sunt în turul doi şi cred că la noi nu se pune problema acum de cine păstrează puterea", a spus ea.

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, pentru Digi 24, că nu poate vorbi despre trădare în PSD.

Întrebată dacă a jucat cu mandatul pe masă, Dăncilă a răspuns: "Dacă nu intram în turul doi, era un lucru de onoare, adică trebuia să-mi depun mandatul".

"Acum sunt în turul doi şi cred că la noi nu se pune problema acum de cine păstrează puterea. Avem o conducerea aleasă prin congres, avem colegi implicaţi care au luptat şi iată că PSD, alături de cetăţenii care vor o Românie unită, sunt în turul doi", a afirmat Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis (39%) şi liderul PSD Viorica Dăncilă (22,5%) au şanse să se califice în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale conform datelor exit-poll-ului CURS - Avangarde pe baza datelor centralizate până la ora 19:30, difuzate de Antena 3. Pe locul al treilea se situează Dan Barna, cu 16,4%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite