Dăncilă, către opoziţie: Sunteţi alianţa austerităţii. Nu reprezentaţi o alternativă la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dancila FOTO Inquam Photos / George Calin
Viorica Dancila FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, în plen, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că opoziţia este „alianţa austerităţii” şi a susţinut că PSD a adus mai multă creştere economică decât în perioada 2009-2016.

„E a treia oară când vin în Parlament la o moţiune de cenzură şi observ: mistificarea adevărului, lipsa unei soluţii viabile, supremaţia jignirilor în faţa bunului simţ”, a afirmat Dăncilă.

Ea a susţinut că întregul text al moţiunii arată incapacitatea opoziţiei de a livra un proiect serios pentru binele ţării.

„Nu reprezentaţi o alternativă la guvernare. Vă întreb cu toată sinceritatea: chiar vă doriţi să veniţi la guvernare? Eu ştiu că nu”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul a spus că nu a văzut din partea opoziţiei nicio opinie concretă, nicio iniţiativă, ci doar multe metoafore şi sloganuri şi a acuzat opoziţia că vrea să taie subvenţiile agricultorilor, consideră salariul minim nociv, vrea să impoziteze It-iştii, să elimine voucherele de vacanţă

„Ce vor câstiga românii prin venirea dvs la guvernare? Sloganuri, austeritate. Să le spuneţi românilor că sunteţi alianţa austerităţii. (...) Amatorismul abordării dvs nu mă surprinde, însă am convingerea că românii ştiu să facă diferenţa între demagogie şi guvernarea responsabilă”, a continuat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a susţinut că PSD a adus mai multă creştere economică decât în perioada 2006-2016. Ea a enumerat datele economice care arată că PSD a adus bunăstare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite