Dăncilă: Un rezultat bun la prezidenţiale înseamnă că ne dorim un preşedinte al tuturor românilor, care să nu mai împartă românii în ai mei şi ai altora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, că a văzut în spaţiul public foarte multe „lucruri urâte“, „pentru că unii au venit cu proiecte, unii au venit cu realizări, alţii au venit cu ură şi jigniri“, şi că este timpul să se spună stop.

Ea a afirmat că crede că românii vor da dovadă de înţelepciune când vor alege "pe cel care - sau pe cea care - ne va reprezenta ţara pe plan extern, pe cel sau pe cea care va aduce liniştea în societatea românească". "Un rezultat bun la alegerile prezidenţiale înseamnă că ne dorim un preşedinte al tuturor românilor, un preşedinte care să nu mai împartă românii în ai mei şi ai altora, un preşedinte care să ne reprezinte pe toţi, un preşedinte care să aducă consensul şi unitatea în societatea românească", a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Mureş, că realizările evocate de primarii din judeţ au fost legate de guvernarea PSD, criticând în acest context guvernul tehnocrat, pe care l-a numit "guvernul zero, cu zero realizări", şi guvernele de dreapta, care făcut "tăieri, închideri de şcoli şi spitale".

Ea a afirmat că partidul are nevoie de foarte multă unitate, de oameni implicaţi, dar şi să aducă alături pe cei cu experienţă, pe tineri.

"Să aducem alături de noi pe cei care vor ca în judeţele ţării, în diferite comunităţi, să avem cât mai multe investiţii, să aducem alături de noi pe cei care tresară atunci când ascută imnul naţional sau când văd ia românească, adevăratul paşaport diplomatic alacestei ţări. Avem nevoie de oameni care să-şi iubească comunitatea (...)", a declarat Dăncilă.

Ea a adăugat că este nevoie de oameni "care să iubească oamenii", pentru că acum în România vedem foarte multă dezbinare, foarte multă ură.

"Am văzut în ultima perioadă în spaţiul public foarte mutle lucruri urâte, lucruri care efectiv nu ne plac şi cred că nu plac multor români. Pentru că unii au venit cu proiecte, unii au venit cu realizări, alţii au venit cu ură şi jigniri. Cred că este timpul să spunem stop (...) cei care vin acum să ne dea lecţii, cei care ţipă, dar nu vin cu nicio solicitare, cei care au înţeles că dacă merg pe plan extern şi-şi critică propria ţară sau votează împotriva propriei ţări sunt cu adevărat respectaţi de români se înşeală", a afirmat Dăncilă.

Dăncilă a spus că un rezultat bun la alegerile prezidenţiale înseamnă o reconfirmare a încrederii cu care au fost învestiţi aleşii locali.

"Un rezultat bun la alegerile prezidenţiale înseamnă că ne dorim un preşedinte al tuturor românilor, un preşedinte care să nu mai împartă românii în ai mei şi ai altora, un preşedinte care să ne reprezinte pe toţi, un preşedinte care să aducă consensul şi unitatea în societatea românească. Avem nevoie de aceste lucruri, pentru că o societate dezbinată nu va avea rezultatele pe care ni le dorim cu toţii", a afirmat Dăncilă.

Ea a spus că a văzut un partid apărut nou, "care ne propune să trăim în grupuri, ne propune tot ceea ce nu se potriveşte poporului român", acesta fiind "un partid care urăşte, urăşte foarte mult, iar ura atrage ură".

"Eu cred că vom da dovadă de înţelepciune (...) Pentru că acum ne vom alege pe cel care - sau pe cea care - ne va reprezenta ţara pe plan extern, pe cel sau pe cea care va aduce liniştea în societatea românească, preşedintele care va respecta românii şi care va arăta empatie pentru toţi cei care au probleme, pentru toţi cei care au nevoie de sprijin (...)", a mai spus Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite