Dragnea n-a lăsat-o pe Dăncilă să răspundă la o întrebare referitoare la suspendarea lui Iohannis: Astfel de întrebări mi se pun mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. FOTO Mediafax

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, miercuri, de presă, dacă e de acord cu suspendarea lui Klaus Iohannis, idee avansată de vicepreşedintele PSD, Doina Fedorovici, însă răspunsul nu a mai fost dat după ce Liviu Dragnea a intervenit şi a subliniat că astfel de întrebări i se pun „de obicei“ lui.

„Astfel de întrebări, de obicei mi se pun mie. De ce i le puneţi doamnei Dăncilă?“, a afirmat Liviu Dragnea, intervenind după ce un reporter i-a cerut Vioricăi Dăncilă să-şi spună părerea despre posibilitatea suspendării lui Klaus Iohannis. 

Ideea suspendării a fost lansată de Doina Fedorovici, preşedinte al PSD. „Toate ieşirile din ultima perioadă ale domnului preşedinte au fost presărate cu încălcări conştiente ale unor limite şi atribuţii prezidenţiale prevăzute în Constituţie. În opinia mea este o încercare disperată de a provoca o suspendare din partea majorităţii parlamentare care să-l relanseze în campania electorală“, a declarat cu o zi în urmă Fedorovici.m

Viorica Dăncilă nu s-a mai pronunţat asupra temei suspendării lui Iohannis după ce şeful ei de partid a intervenit pe subiect.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite