Dăncilă susţine că va fi chemată la DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie neagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dăncilă susţine că a fost depusă o plângere la DNA împotriva sa FOTO Inquam
Dăncilă susţine că a fost depusă o plângere la DNA împotriva sa FOTO Inquam

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, joi seară, că în 15 noiembrie a fost depusă o plângere la DNA împotriva sa şi, probabil va fi chemată la audieri.

Dăncilă a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că informaţia referitoare la chemarea sa la DNA nu este complet falsă.

”Chemarea la DNA este o informaţie pe jumătate falsă, nu este o informaţie falsă. Am spus cu câteva zile înainte că toţi cei care au candidat împotriva lui Klaus Iohannis au avut dosare penale: Victor Ponta în 2014, Dan Barna în primul tur şi am văzut ameninţarea de la dezbatere cu procurorii. (...) Pe 15 noiembrie a fost depusă o plângere împotriva mea. DNA a pus că nu mă cheamă mâine, dar nu că nu mă va invita la DNA luni, marţi sau peste o perioadă de timp. De aceea am spus că este pe jumătate adevărat, cu siguranţă mă va chema în urma acestei plângeri”, a spus Dăncilă.

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, susţine că echipa de campanie a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a dat "pe surse" informaţia că aceasta va fi audiată la DNA, în ultima zi de campanie.

"Este atât de cusută cu aţă albă, încât orice om de bună-credinţă din România ar trebui să se simtă revoltat de micimea echipei de campanie a PSD şi de cât de penibil este candidatul care acceptă un asemenea lucru", afirmă Gorghiu.

De altfel, DNA a dezminţit oficial această informaţie. DNA a anunţat, joi, că Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale, nu va fi citată pentru audiere, subliniind că informaţiile din spaţiul public potrivit cărora fostul premier va ajunge în faţa procurorilor sunt false.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite