articolul anterior articolul urmator

Daniel Buda: Le cer parlamentarilor de la putere să servească ţara şi nu guvernul groazei. România trebuie să scape de incompetenţi

3
13 Jun 2019 11:58:19
Autor: Radu Eremia
Daniel Buda, europarlamentar PNL. FOTO Arhivă Adevărul
Daniel Buda, europarlamentar PNL. FOTO Arhivă Adevărul

3 Comentarii

Ramona Georgescu
13.06.2019, 12:19:20

Asa ar trebui.Iar cum Iohannis a declarat ca nu o sa mai fie de acord cu un nou guvern PSD/ALDE,Romania nu o sa mai aiba guvern(totusi nu poti cere sa voteze impotriva propriului guvern iar apoi sa le ceri sa sustina in Parlament un guvern al opozitiei).Spania a stat fara guvern luni de zile deci nu este o tragedie.Mai mult in felul acesta nu o sa mai avem ordonante de urgenta.Parlamentul o sa legifereze in continuare.

-1 (1 vot)
Alfa Omega
13.06.2019, 14:25:43

Ramona Rusescu , de cand le spui tu romaniilor si reprezentantilor lor alesi prin vot direct ce sa faca ? Vezi-ti de muscalii tai si du-te in Siberia daca nu iti convine ce facem noi ca acolo sigur o sa iti fie bine si o sa te racoresti la mansarda !

Constantin Gadea
13.06.2019, 12:29:44

ASTAZI ESTE ZIUA, cand batranul bolsevic Ion Iliescu ar fi trebuit sa fie arestat si plimbat prin Capitala, pe platforma unui camion si cu catuse la maini, pe traseele pe care hoardele de mineri si securisti, chemate de el,in iunie 1990, sa-i asigure domnia, au oripilat intreaga omenire, prin cruzimea si salbaticia ororilor urmarite in direct pe televizoarele de pe tot globul pamantesc. Hoardele respective, inarmate cu bate, cu lanturi, cu securi si tarnacoape, doborau la pamant pe toti tinerii intalniti in cale, si-i tocau cu lovituri mortale, cate 3-4 si chiar 6-7 besmetici, lovind pe rand, cu ura turbata, in aceeasi victima. Pe Ion Iliescu, pe care il socotesc cel mai odios criminal din istorie, poporul roman nu o sa-l ierte niciodata: pentru crimele din decembrie 1989; pentru crimele, schingiuirile si distrugerile din Capitala,din iunie 1990; pentru distrugerea aproape in totalitate a industriei construite de romani in 45 de ani de mari sacrificii si jefuirea salbatica a tarii, in perioada cat sluga Moscovei a condus Romania, cu puteri depline, de la Cotroceni.

+1 (1 vot)